Яким знакам Зодіаку не пощастить з фінансами в кінці 2020 року / slovofraza.com

На жаль, багато зодіакальних представників вже відчули на собі вплив коронавірусу, який спричинив економічну кризу. Але є ті, кому в цей період буде особливо складно.

Павло Глоба назвав знаки Зодіаку, для яких кінець 2020 року може стати періодом бідності, пише SlovoFraza.

Читайте такожАстрологи склали гороскоп на останній тиждень травня: кому казково пощастить, а на кого чекають невдачі

Відео дня

Овен

Овну доведеться повноцінно поринути в економічну кризу і на собі відчути, що таке брак грошей. Гороскоп каже, що у вас занадто велика ймовірність взагалі залишитися без грошей до кінця 2020 року і влізти в борги. Як бути в такій обстановці? Почніть з жорсткої економії. Знак Зодіаку Овен перебуває в небезпечній ситуації через схильність спонтанно витрачати. Доведеться накласти заборону на зайві покупки та ходити в магазин тільки зі списком.

Рак

Складна економічна ситуація торкнеться і знаку Зодіаку Рак. Багато хто може здивуватися, що ви взагалі опинилися в цьому списку, адже перед нами - найбільш запасливий і економний зодіакальний представник в гороскопі. Однак і над вами нависло прокляття повного розорення. Як таке може статися? Виною стане невдале інвестування, дурний ризик або неправильне доленосне рішення. Загалом ви припуститеся однієї помилки, яка створить проблемний ланцюжок втрат. Доведеться певний час пожити в борг й економити ще жорсткіше, ніж звикли.

Водолій

У випадку з Водолієм величезна частина провини лежить саме на ваших плечах. Річ у тому, що за своєю природою зодіакальний представник схильний до спонтанних рішень і марнотратства. Тому в кризові часи ви вирішите взяти кредит, щоб пожити красиво або купити щось дороге. Після цього виникне ризик втратити роботу (можливо, так і станеться), через що виплатити кредит буде неймовірно складно, і знак Зодіаку Водолій опиниться в боргах.

Раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, яким зірки приготували неймовірний фінансовий подарунок у перший місяць літа.