Близнюки можуть сильно зрадіти / фото ua.depositphotos.com

У середу, 12 квітня, Терези зловлять удачу за хвіст, їм дуже пощастить. А Овнам карти Таро обіцяють неприємності, вони ризикують залишитися без останньої копійки. Що чекає на представників інших знаків Зодіаку в цей день - читайте нижче.

Овен

Овнам варто бути обережніше. Не варто витрачати гроші і давати комусь в борг. Відмовтеся від усього, що може призвести до удару по вашому гаманцю. Над вами нависла загроза.

Телець

Тельці можуть "згоріти" на роботі. Карти Таро радять представникам цього знака Зодіаку відмовитися від спроб стрибнути вище голови. Робіть лише те, про що вас просять, не потрібно проявляти ініціативу.

Відео дня

Близнюки

Близнюки можуть сильно зрадіти. Вам запропонують підвищення, проте не варто одразу погоджуватися. Обміркуйте все кілька разів, ви можете не помічати підводні камені.

Рак

12 квітня Раки будуть купатися в любові. Проведіть цей день подалі від галасливих компаній, насолодіться домашнім затишком. Не варто думати про роботу і про щось серйозне, відпочиньте.

Лев

Леви отримають те, на що вони заслужили. Доля щедро обдарує тих, хто чинив по совісті. Однак сильно покарає тих, хто здійснював погані вчинки.

Діва

Дівам варто навчитися хитрості. Ви не завжди можете впоратися з ситуаціями, які вимагають розумової гнучкості. У середу доведеться відшукати в собі нові якості.

Терези

Терези отримають щасливий квиток. Ви зможете вирішити всі свої проблеми і з легкістю звільнитися від нав'язливих людей. Паліть мости і залишайте негатив у минулому.

Скорпіон

Скорпіонам варто допомогти другу. Можливо, вас про це навіть не попросять. Однак вам варто придивитися до поведінки близької людини, він потребує підтримки.

Стрілець

На Стрільців чекає скандал. Карти Таро обіцяють вам напружений день. Постарайтеся не падати духом.

Козоріг

12 квітня Козерогам варто оцінити результати своєї праці. Подумайте, чи правильно ви чините і чи виходить у вас домагатися всього, про що мрієте. Можливо, потрібно змінити своє ставлення до життя.

Водолій

Водолії зустрінуть свою любов. Ви знайдете щастя в нових стосунках. Якщо ж у вас вже є друга половинка, то вона вас приємно здивує.

Риби

Рибам варто взяти себе в руки і не злитися через дрібниці. Побережіть нерви, не варто приймати все на свій рахунок. Часом люди говорять те, що не має відношення до реальності.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали невдах тижня, які втратять любов і будуть страждати від самотності.

Вас також можуть зацікавити новини: