Тельцям варто зайнятися собою / фото ua.depositphotos.com

У вівторок, 21 лютого, карти Таро обіцяють приємні новини для Терезів, вони зможуть розбагатіти. А Овнам доведеться несолодко, на них чекають погані новини. Що карти Таро пророкують іншим знакам Зодіаку - читайте в гороскопі від УНІАН.

Овен

Овни ризикують впасти на саме дно. Ви можете зіткнутися з серйозними проблемами, які виб'ють грунт з-під ніг і принесуть багато неприємностей.

Телец

Тельцям варто зайнятися собою. Змініть зачіску, оновіть гардероб або ж просто побалуйте себе масажем - іноді потрібно піклуватися про себе, а не про оточуючих.

Відео дня

Близнюки

Близнюкам варто тугіше занягнути пояс. Відмовтеся від зайвих витрат, ви можете втратити усі свої заощадження.

Рак

21 лютого Раки можуть почати нову сторінку свого життя. Ви готові до чогось глобального, настав час діяти.

Лев

Карти Таро обіцяють Левам романтичне побачення. Ви можете зустріти свою долю і знайти щастя.

Діва

На Дів чекає цікавий день. Вас можуть здивувати, але це здивування буде приємним. Можливо, ви недооцінювали людину, яка дуже добре до вас ставиться.

Терези

Терезам варто готуватися до того, що на них звалиться кругленька сума. Ви можете випадково розбагатіти. Обережно, водоспад з грошей може дати вам хибне відчуття всевладдя.

Скорпіон

Скорпіони можуть випробувати свою удачу. У цей день варто почати складну розмову, зважитися на глобальні звершення і попросити про надбавку до зарплати. 

Стрілець

Карти Таро обіцяють Стрільцям багато сміху і веселощів. Ви зможете відпочити і відволіктися від усього, що мучить вас вже багато днів. 

Козоріг

Козероги ризикують піти у відрив. Ви можете посваритися з кимось зі своїх друзів, не всі поділяють вашу пристрасть до вечірок і авантюр.

Водолій

21 лютого Водоліям варто відмовитися від важливих справ. Не приймайте рішення, скасуйте всі зустрічі і проведіть цей день вдома, так буде краще.

Риби

На Риб чекає складний вибір. Вам доведеться вирішити, чи готові ви жертвувати своїми інтересами заради бажань інших людей. 

Раніше астрологи розповіли, що новий тиждень казково ощасливить три знаки Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: