Таро-гороскоп для Водоліїв на лютий 2023 / фото depositphotos.com

У прогнозі Таро для Водоліїв на лютий 2023 року першою випадає Верховна Жриця. Це досить сильна карта, що символізує роздуми, мудрість, потреба прийняти рішення, право вибору, міркування про щось глибоке. Судячи з цієї карти, доля подарує Водоліям ситуацію, де вони повинні будуть взяти відповідальність в свої руки. 

Також ця карта говорить про метушню і наполегливість. Можливо, в лютому цим людям доведеться чогось домагатися, доводити справедливість, можливо, йти до суду і відстоювати свої права. 

Друга карта - це Повішений. Дана карта говорить про те, що людині доведеться йти на поступки, відмовлятися від своїх інтересів, жертвувати чимось. Але в той же час карти говорять, що від тих проблем, які наваляться на людину в лютому, вона відійде досить швидко і не буде приймати їх близько до серця. 

Відео дня

Досвідчені тарологи кажуть, що якщо випала карта "Повішений", часто потрібно уточнення у вигляді додаткової карти або близько лежить в розкладі карти. Якщо переглядати наступну карту, то це карта "Верховного суду" або "Правосуддя". Вона говорить про те, що завжди приходить час розплати, все стає на свої місця, завжди восторжествує справедливість. Частково це перегукується з Верховною Жрицею, що випала на початку розкладу. 

Нагадаємо, астрологи назвали знаки зодіаку, в яких живе "демон". 

Вас також можуть зацікавити новини: