Росія продовжить обстрілювати Україну впевнена таролог / скріншот

Таролог і екстрасенс Людмила Хомутовська попередила, що Росія може завдати нового удару по Україні найближчими днями - на Різдво, 6 і 7 січня. При цьому вона назвала приблизно, куди будуть цілитися росіяни.

"Чекаємо на ще один "приліт". Дуже сильно "фонить" південь, центр України. І є варіант, що будуть попадання по західній Україні, але в меншій мірі", - розповіла вона в інтерв'ю УНІАН.

За прогнозом таролога, Україну чекає складний рік і не тільки через війну:

Відео дня

"Тут стоїть навіть не тема війни, а економічна ситуація в країні. Всі побачать, що у нас все перестало працювати, хіба що один бізнес. Можливий і глобальний політичний конфлікт в країні. До осені він буде тільки наростати. Я не думаю, що це буде ще один Майдан. Швидше, це швидко закінчиться, буде якась зміна".

Разом з тим Хомутовська додала, що "найстрашніше" Україна вже пройшла, хоча ситуація в енергосистемі, як вона прогнозує, не покращитися до березня.

"Те, що Росія завтра-післязавтра перестане стріляти - не правда. Вона буде наносити удари до останнього дня, поки не буде досягнутий мир. Десь більше, десь менше, але вони будуть стріляти постійно".

Раніше екстрасенс і таролог Роман Шептицький спрогнозував, що у період різдвяних свят можна очікувати загострення активних бойових дій в Україні.

Вас також можуть зацікавити новини: