Астролог Влад Росс / Скриншот YouTube

Найзнаменитіший астролог України Влад Росс зробив астропрогноз для інформаційного агентства УНІАН у день його народження.

Сьогодні, 15 березня, УНІАН виповнився 31 рік. Натальна карта свідчить про те, що щонайменше до 84 років агентство буде доносити своїм читачам найважливішу і найтерміновішу інформацію.

"Венера в знаку Овен означає, що компанія завжди може займати лідируюче становище. У будинку кар'єри розташована планета Уран, це говорить про те, що УНІАН у курсі всіх подій світу, володіє новинними бомбами. Місяць у знаку Стрільця свідчить про те, що для видавництва немає жодних кордонів, тому воно може розвиватися не тільки в Україні, а й у всьому світі", - сказав Росс.

Відео дня

Він додав, що УНІАН іде світлим шляхом, а його призначення - нести благу звістку.

"Білий Місяць - символ ангела-охоронця - разом зі висхідним вузлом місячної орбіти говорить про те, що компанія призначена нести благу звістку. Вона перебуває на світлій стороні світу. Юпітер у знаку Терезів свідчить про те, що компанія розвиватиметься й надалі, матиме багато зв'язків і партнерств, а також буде виграти всі юридичні та судові справи", - додав астролог.

Крім того, продовжив Росс, Меркурій у Рибах говорить про те, що все таємне стає явним, тому приховати якусь інформацію від УНІАН не вийде.

Вас також можуть зацікавити новини: