Сезон літніх затемнень відкриває кармічне затьмарення Повного Місяця / фото: ua.depositphotos.com

Сезон літніх затемнень відкриває кармічне затьмарення Повного Місяця в Стрільці. 5 червня 2020 року буде наповнене як гармонійними, так і руйнівними енергіями. Скористайтеся підказками астрологів, щоб направити місячну активність собі на користь.

Читайте такожПовня 5 червня: у чому її особливість і як вона вплине на знаки ЗодіакуВ п'ятницю 5 червня відбудеться напівтіньове затемнення Місяця в Знаку Стрільця. Це буде друге з очікуваних шести затемнень в році, якому приписують негативний вплив: втрати, обмеження, нещасливі фатальні події. Але насправді фактор його фатальності перебільшений. Затемнення в червні — це точка обнулення. У цей день багато людей розлучаться з тим психологічним, енергетичних і емоційним вантажем, який заважає досягненню намічених цілей, а астрологи підкажуть, як краще це зробити, пише slovofraza.

Астрологи про ризики: що віщує місячне затемнення в червні 2020 року

Затемнення не поодинокі: вони проходять парами, утворюючи так званий «коридор затемнень». Період затемнень — досить небезпечний час, не піддається позитивному впливу. Цей нестабільний період розпочнеться 5 червня в день місячного затемнення, продовжиться сонячним затемненням 21 червня і закінчиться напівтіньовим затемненням Місяця 5 липня.

Відео дня

Астрологів турбує відразу кілька фактів. Місячне затемнення в сузір'ї Стрільця само по собі обіцяє неприємності. Посилення негативних якостей цього Знаку може обдарувати людей імпульсивністю найневідповідніший момент. Другий важливий момент: це затемнення станеться в той час, коли на небі присутні відразу три ретроградні планети — Сатурн, Юпітер і Венера. Це говорить про те, що події будуть мати велике кармічне навантаження. І останній аспект, який не можна залишити без уваги, — Повня. Місячна активність досягне свого апогею: в життя багатьох людей можуть прийти зміни, яких вони відчайдушно намагалися уникнути.

Ілюстрація REUTERS

Місяць в період затемнення буде ослаблена, що може спровокувати почуття самотності, нерішучості, недостатності зусиль. Ймовірні різні непорозуміння, між людьми можуть спалахувати конфлікти на грунті непорозуміння, розкритих ран, минулих образ. Якщо подібні ситуації будуть присутні у вашому житті, знайте, що це тимчасово і що це лише період «перезавантаження» нових програм. За словами астрологів, це найважчі дні, коли відпрацьовані сюжети відмирають, а нові ще не набирають чинності. Тому значущі сфери і орієнтири можуть давати збої. Потрібно трохи послабити контроль, не робити в напруженому стані важливих рішень і не робити поспішних висновків щодо ситуації, яка вас хвилює

Нові можливості в період Повного місяця і місячного затемнення

Читайте такожМісячне затемнення 5 червня: у чому особливість і які наслідки цього явищаПереживати, усвідомивши прийдешні події, не варто, адже є можливість уникнути неприємностей, якщо дотримуватися рекомендацій астрологів і не ризикувати даремно. 5 червня з'явиться чудова можливість обнулити негатив, залучити процвітання і розгорнути життя на краще.

Шукайте способи позбавлення від проблем. Так, в період затемнення небезпечно починати щось нове, оскільки починання можуть закінчитися поразкою, але можна скласти список завдань, піддати аналізу минулі ситуації, намітити нові цілі. Заклавши такий фундамент 5 червня, будь-хто зможе почати новий місяць з успішного просування до успіху.

Відправте запит Всесвіту. Під час затемнення енергія простору змінюється, і цим можна скористатися з користю для себе. Якщо у вас вийде чітко сформувати бажання і щосили повірити, що воно здійсниться, так і станеться.