Астролог назвав знаки Зодіаку, яких чекають глобальні зміни / фото ua.depositphotos.com

Декільком знакам Зодіаку варто підготуватися до глобальних змін у житті. Ба більше, декому зірки й зовсім пророкують початок нового життя.

Як повідомив астролог Влад Росс в інтерв'ю УНІАН, навіть у важкий час війни Тельців, Скорпіонів, Водоліїв та Левів чекають переломні події найближчим часом.

"Якісь переломні події відбуватимуться у Тельців, народжених з 18 по 22 квітня, у Водоліїв, народжених з 14 по 18 лютого, у Скорпіонів, народжених з 18 по 22 листопада, і у Левів, народжених з 19 по 23 серпня", - зазначив астролог.

Відео дня

За його словами, у Тельців може взагалі початися нове життя. Водночас для Скорпіонів це буде незрозумілий період - вони можуть розлучитися з партнером, а можуть знайти своє кохання, можуть змінити ділових партнерів. У Водоліїв буде несподіваний кар'єрний зліт. А Леви можуть переїхати на нове місце проживання. Вони можуть не тільки місто змінити, але навіть і країну, впевнений астролог.

Нагадаємо, що астролог назвав три знаки Зодіаку, які "озолотяться" у квітні. Якщо вони почнуть нову справу, то однозначно не прогадають.

Вас також можуть зацікавити новини: