Характеристика імені Яна / ua.depositphotos.com

Існує дві версії про походження імені. Згідно з однією з них, Яна - це інтерпретація імені Йоханан, що в перекладі означає "Яхва милостивий", тобто "милість Божа". Ім'я Йоханан трансформувалося в Іоанн, а від нього вже виникло багато інших імен: Іван, Ян, Яна, Жанна і тд. Друга версія простіше: ім'я Яна виникло від імені давньоримського бога Януса.

Раніше ми розповідали, яке значення імені Христина відомо, і чим унікальні його власниці.

Яна - характер і шлях по долі

Яна з дитинства володіє сильним характером / ua.depositphotos.com

Дівчинка з таким ім'ям володіє складним суперечливим характером. Їй притаманні зайва емоційність, непередбачуваність, імпульсивність і критичність. Всі ці якості дивним чином змінюються на спокій, раціональність, принциповість і розважливість. Коли і як одна сторона медалі зміниться іншу - знає тільки Яна.

Відео дня

Найчастіше дівчинка на ім'я Яна займає лідируючі позиції, прагне відрізнятися від натовпу і слідувати по своєму шляху. Намагається займати високе положення в суспільстві. Яна подобається людям, тому що може швидко змінити гнів на милість, проявити доброту і участь.

Головні достоїнства Яни - прагнення до незалежності і дивовижна проникливість. Така дівчина відразу бачить фальш в людях і нікому не дозволяє собою маніпулювати.

Якою буде Яна в коханні

Дівчині на ім'я Яна потрібен сильний партнер / pixabay.com

Яна користується шаленою популярністю у чоловіків. Але відмітна особливість характеру Яни в тому, що вона досить рішуча і наполеглива. Деяка маскулінність заважає дівчині стати жіночною і м'якою, тому, вибираючи супутника, Яна шукає лідера, який за характером був би сильнішим за неї.

Читайте такожІм'я Григорій для чоловіка: характер, значення, сумісність з жіночими іменамиДівчина з ім'ям Яна не відчуває потреби в шанувальниках, але через те, що жоден з них не відповідає її рівню, романи довго не тривають. Чоловіки бачать в Яні не тільки зовнішню привабливість, а й внутрішню - високий інтелект, наполегливість, силу.

Нюанс полягає в тому, що Яна може сама відмовлятися від сімейного життя або серйозних відносин. Чи то тому, що не бачить в чоловіках гідного партнера, то тому, що вибирає кар'єру.

Хто підходить Яні в шлюбі

Сумісність Яни в шлюбі / depositphotos.com

Дівчина Яна любить щиро і всією душею - супутника шукає такого ж. Незрозуміло, але факт - Яна виходить заміж або дуже рано за перспективного молодого чоловіка, або зовсім не поспішає надягати кільце на палець, зате потім вибирає дорослого і самодостатнього чоловіка.

Яні підійде тільки та людина, яка гідно оцінить всі її позитивні якості, як зовнішні, так і внутрішні. Не буде акцентувати увагу на недоліках і дозволить їй бути в шлюбі "як за кам'яною стіною". Тільки тоді потенціал Яни розкриється і чоловік отримає затишок, тепло і сімейне вогнище.

Молодій людині, яка вибирає собі в супутниці Яну, необхідно вчитися терпінню - швидше за все, лідером захоче бути саме вона і постійно буде змагатися за право останнього слова. Більш того, Яна досить ревнива, так що, якщо не хочете залишитися без тарілок, краще не давати приводів для сумнівів.

Яна - сумісність з чоловічими іменами

Найбільш пристрасний, емоційно насичений і чуттєвий союз вийде у Яни з чоловіком на ім'я Ростислав, Станіслав, Тарас, Вілен, Кирило, Артем, Валерій, Віссаріон або Леонід.

Знайти міцний шлюб, сімейне щастя і надійні відносини вийде зі Левом, Ельдаром, Олексієм, Михайлом, Максимом, Павлом і Сергієм.

Не варто розраховувати на міцний союз з чоловіком, який носить ім'я Віталій, Юхим, Руслан, Семен, Костянтин або Марк.

Вас також може зацікавити: