Міжнародний день дівчаток / фото ua.depositphotos.com

Щороку весь світ святкує 11 жовтня День дівчаток. Діти – наша головна цінність та сенс нашого життя. У жовтні світ вшановує дітей жіночої статі, а 16 квітня відзначає День хлопчиків. 1 червня відзначають Міжнародний день дітей.

День дівчаток - історія свята і традиції

Всесвітній день дівчаток було встановлено у грудні 2011 року Генеральною Асамблеєю ООН. Мета свята – привернути увагу до проблем, з якими стикаються маленькі дівчинки у своєму житті. Це дискримінація, насильство, стереотипи, гендерна нерівність та примус до заміжжя у неблагополучних країнах.

Цього дня можна привітати рідних дівчаток зі святом та побалувати їх, провести час разом та дізнатися про їхні інтереси. Головне – пам'ятати, що всі діти – це яскраві особистості зі своїми проблемами.

Відео дня

День дівчаток 2023 - привітання

Дорогі дівчатка! Сьогодні ваш день, день ніжності, краси та світла. Нехай цей день принесе вам море радощів, як промені сонця на ясному небі. Нехай ваші серця будуть наповнені щастям, а душі – теплом та ніжністю. Нехай весь світ радіє вашому існуванню!

***

З Днем дівчаток, найпрекрасніших створінь на планеті! Ви – джерело натхнення та радості для всіх нас. Нехай цей день принесе вам багато посмішок та сюрпризів. Нехай кожен ваш крок буде красивим, як танець, і кожна мрія збудеться, як чаклунство!

***

Із Днем дівчаток! Діти – це наше майбутнє, яке світить нам яскравим світлом надії. Нехай цей день принесе всім дівчаткам величезну кількість щасливих моментів, які запам'ятаються на все життя. Нехай їхні мрії стануть реальністю, а життя даруватиме багато радості та здобутків!

***

З Днем дівчаток, які роблять цей світ яскравішим і добрішим за свою усмішку і доброту! Нехай цей день стане початком нових пригод та можливостей. Нехай дитячі мрії літають вище, ніж найвищі хмари, і завжди втілюються. Нехай дівчаток оточують лише теплі слова та люблячі рідні.

Картинки на День дівчаток / фото pixabay.com
Картинка Міжнародний день дівчаток / фото pixabay.com
Листівки Міжнародний день дівчаток / фото pixabay.com
День дівчаток листівки / фото pixabay.com
Листівки з Днем дівчаток / фото pixabay.com

Вас також можуть зацікавити новини: