День фотографа відзначається 12 липня / фото УНІАН

Щорічно 12 липня відзначається Всесвітній день фотографа. Це свято всіх майстрів, хто вміє зупиняти час. Професійні фотографи і любителі - кожен відзначає цю подію по-своєму. Привітайте в цей день знайомих фотографів і побажайте їм натхнення і успіху.

День фотографа і його історія

У дати свята символічне значення. 12 липня (за старим стилем) - це день пам'яті святої Вероніки, покровительки фотографії. За переказами, жінка була свідком Хресної дороги Ісуса Христа. І, коли він впав під вагою хреста, вона підбігла до нього, напоїла і витерла хусткою струмені поту і крові з обличчя. Після цього на тканині закарбувався лик Спасителя, а свята християнка увійшла в історію як "авторка" першої фотографії. Є й інша версія: згідно з нею дата свята приурочена до дня народження Джорджа Істмена - американського бізнесмена, винахідника і батька-засновника компанії Kodak.

З Днем фотографа - привітання і листівки

Красива картинка на День фотографа / depositphotos.com

Вітаю з Днем фотографа! Для мене ти не просто цікава, творча людина, а й чарівник! Адже тільки ти можеш побачити і зловити в свій об'єктив зворушливі, красиві, чудові, імпозантні, ексклюзивні, неймовірні, спокійні, яскраві, харизматичні, сумні, радісні і найрізноманітніші кадри. Бажаю ще більше таланту, ще більше цікавих миттєвостей гідних твоєї уваги, а також невичерпного натхнення і творчих ідей!

Відео дня

***

Дорогі фотографи, вітаємо вас з професійним святом! Нехай буде багато вражень, насичених знімків, яскравих сюжетів! Завжди вловлюйте потрібні кадри, емоції, унікальні моменти, які будуть радувати все життя! Невичерпного таланту і натхнення!

Привітання на День фотографа / depositphotos.com

Вітаємо нашого чудового фотографа. Бажаємо, щоб крім таланту робити неймовірно якісні, цікаві і вдалі знімки, ти вмів завжди бути в тому місці і в той час, щоб від об'єктива твоєї фотокамери не вислизнули прекрасні і дивовижні події. Бажаємо, щоб твої талановиті роботи завжди були гідно оцінені, і принесли радість багатьом шанувальникам. З Днем фотографа!

***

Геніїв фотографії вітаю з Днем фотографа! Бажаю бачити через об'єктив тільки найпрекрасніше, що є на нашій планеті і відобразити чудові моменти, створюючи справжні шедеври!

Як привітати з Днем фотографа / depositphotos.com

Щасливого дня вам і всім фотографам, чий авантюрний дух завжди знаходиться в пошуку, запам'ятовуючи красу і неповторну пишність кожного місця і простору, і представляючи світу його унікальність. Ви художники, які вміють вловлювати емоції і зупиняти час, помічаючи ті моменти, які непомітні для інших, запам'ятовуючи їх особливим чином. Успіхів і найкращих робіт, які будуть радувати нас все життя!

***

Бажаю оригінальних ідей і втілення їх в життя, насичених знімків і яскравих сюжетів, натхнення і повної творчої реалізації! Нехай освітлення буде вдалим, кадри - тільки чіткими, твоя кар'єра фотографа - тільки на зльоті. Бажаю більше радісних моментів!

Листівка до Дня фотографа / depositphotos.com

З Днем фотографа! Бажаю яскравих знімків і посмішок на обличчі, барвистих фонів і емоцій, божевільних ідей і вчинків, геніальних задумів і робіт. Нехай кожен день дарує успіх, щастя, захват, натхнення, любов, казку в об'єктиві та в житті.

***

З Днем фотографа! Нехай всі твої знімки передають щирі емоції і відчуття. Нехай всі ракурси будуть вдалими, а всі фотозони - ідеальними. Нехай казка живе в твоєму об'єктиві!

Вас також можуть зацікавити новини: