Коли день хірурга в Україні / фото УНІАН

Щорічно в третю суботу вересня відзначається День хірурга в Україні, коли українці вітають знайомих представників складної і відповідальної професії. Цього року свято випадає на 16 вересня.

В інтернеті можна знайти інформацію про те, що в цю дату відзначається Міжнародний день хірурга. Однак англомовні джерела вказують, що Всесвітній день хірурга відзначають 27 травня або 25 червня.

Професія хірурга дуже важка і неймовірно складна. Хірург - це той лікар, потрапити до яких боїться кожна людина. Але разом з цим хірург дарує нам останню надію на одужання і повноцінне життя. 16 вересня обов'язково варто привітати близьких і знайомих хірургів з професійним торжеством.

Відео дня

Привітання з Днем хірурга у віршах і прозі

Зі святом, хірурге наший,

Вітаю я щиро в цей час,

Багато пацієнтів ваших

Пам'ятають й цінують вас.

Бажаю здоров'я міцного,

І до колег не потрапляти,

Добра і щастя неземного, 

Невдач й провалів вам не знати!

***

Відрізаєш, пришиваєш

Але ти зовсім не кравець.

Життя з гордістю рятуєш,

Ти, хірурге, молодець!

Хай не буде помилок

При роботі за столом,

Радісних тобі думок,

Дім стрічає хай теплом!

***

Ти - найкращий наш,

Скальпель - твій надійний друг,

Твоє безцінне вміння

Дарує нам зціління!

***

Вітаю найкращого хірурга з професійним святом! Я бажаю тобі не втрачати професіоналізму і рішучості, домагатися поставлених цілей і визнання свого таланту. Удачі тобі на операціях, успіхів у трудових буднях і яскравих емоцій кожен день.

***

Вітаю з Днем хірурга! Нехай у тебе ніколи не буде сумнівів в тому, що якась операція тобі не по плечу. Бажаю тобі бути найкращим у своїй справі, вміло орудувати скальпелем і затискачем, отримувати гідну зарплату і приймати багато подяк від пацієнтів!

***

Вітаю з Днем хірурга і бажаю витримки, точності і посидючості на роботі, а також затишку і благополуччя вдома. Нехай удача супроводжує на кожній операції. Нехай пацієнти довіряють і дякують за благополучний результат. Бажаю проводити всі операції блискуче!

***

З професійним святом вітаю чудового лікаря, справжнього хірурга від Бога! Від душі бажаю успішних стартів і благополучних завершень будь-якої справи, професіоналізму і стовідсоткової майстерності рук, високої репутації і як лікаря, і як простої людини. Нехай майбутнє буде щасливим, а настрій - завжди оптимістичним!

***

Умілого лікаря і світлу людину вітаю з Днем хірурга. Бажаю від щирого серця наснаги і поваги, високого професіоналізму і тільки успішних операцій, благополуччя і щастя, оптимізму і впевненості в собі, всіх земних благ і удачі!

День хірурга - листівки

День хірурга картинки / фото pixabay.com
День хірурга картинки / фото pixabay.com
День хірурга 2023 картинки / фото pixabay.com
День хірурга листівки / фото ua.depositphotos.com

Вас також можуть зацікавити новини: