День прикордонника України 2024 / фото liga.net

Щороку 30 квітня Україна відзначає День прикордонника, а службовці Державної прикордонної служби отримують привітання від близьких. Саме ці герої першими зустріли російських окупантів 24 лютого 2022 року. А протягом повномасштабної війни прикордонники щодня охороняють наш спокій та дають відсіч ворожим ДРН.

Історія свята

В Радянському Союзі день прикордонника щорічно святкували 28 травня. Навіть в часи незалежності ця дата закріпилася в народі, хоча у 1992 році указом президента свято перенесли на 4 листопада. Лише у 2018 році президент Петро Порошенко підписав указ про перенесення дати святкування на 30 квітня. В цей день була заснована Держприкордонслужба України.

Привітання з Днем прикордонника

На горду службу ви обрані,

Відео дня

Оберігаєте кордон країни.

Професія ваша в пошані

І функції дуже важливі.

Як вам вдячні безмірно

Не висловити навіть у словах.

Кордон, сказати буде вірно,

У надійних і сильних руках.

Слава Україні! Слава прикордонникам!

***

Вітаю Вас, захисники кордонів, зі святом прикордонника! Ваша праця - нелегка, але дуже важлива для забезпечення національної безпеки. Бажаю Вам успіхів у виконанні ваших обов'язків, здоров'я, віри у свої сили та відваги у важких ситуаціях. Ви — герої нашого часу! Слава Україні!

***

Вітаю з професійним святом - Днем прикордонника! Бажаю, щоб служба була безпечною, а товариші по службі стали надійною підтримкою. Нехай кордони України скоріше стануть безпечними!

***

Вітаємо з Днем прикордонника, бажаємо міцного здоров'я, мирного неба над головою, дружньої підтримки, матеріального благополуччя, сили духу і тіла, мужності та родинної підтримки. Дякуємо за службу!

***

Усім прикордонникам України - слава! Дякуємо вам за службу! Будьте щасливі, шановані, зігріті турботою і любов'ю своїх близьких.

***

Нелегка обрана вами дорога, але ви йдете нею гордо. Нехай буде спокійною ваша служба. Адже це запорука миру і щастя нашої країни. Слава Україні! Слава прикордонникам!

***

Я вітаю тебе і твоїх товаришів по службі з Днем прикордонника! Будьте завжди стійкими, сильними і витривалими, тому що ви потрібні нам! Ми говоримо величезне дякую всім, хто кожен день і кожну ніч береже наш спокій!

День прикордонника Україна 2024 / картинка УНІАН, фото Телеграм-канал Володимира Зеленського
Листівки з Днем прикордонника / картинка УНІАН, фото Телеграм-канал Володимира Зеленського
Привітання з Днем прикордонника / картинка УНІАН, фото Телеграм-канал Володимира Зеленського
Коли День прикордонника / картинка УНІАН, фото Телеграм-канал Володимира Зеленського

Вас також можуть зацікавити новини: