День психолога 2024 / фото ua.depositphotos.com

Щороку 23 квітня в Україні відзначається День психолога, а фахівці з ментального здоров'я отримують привітання від близьких. Україна – це одна з небагатьох країн, де є офіційне свято психологів. Навіть міжнародне співтовариство психологів не має окремого дня, хоча існує День психічного здоров'я 10 жовтня.

Професія психолога важлива за всіх часів – ці фахівці рятують безліч людей і зберігають цілими сім'ї. Під час війни робота психологів стала ще важливішою, адже майже всі військові та переселенці потребують психологічної допомоги.

УНІАН зібрав гарні привітання для близьких психологів, а також картинки із Днем психолога 2024.

Відео дня

Привітання з Днем психолога 2024

Вітаю з професійним святом – Днем психолога! Нехай така важка справа, завжди буде в пошані. Розмови до душі спокійні, поради слушні. Знаходьте сили, не втрачайте рівноваги, заряджайте енергією. Процвітання, добра, щастя.

***

Дорогі психологи, зі святом! Ви як бійці невидимого фронту вмієте тактовно вивчити будь-яку проблему, а головне – допомогти у пошуку рішення. У ваше особливе свято я бажаю вам поменше труднощів, успішної роботи та заслужених нагород вашій безцінній праці!

***

Психолог завжди приходить на допомогу, як казковий чарівник. Величезна вам подяка за працю, за терпіння, за особистий час, що ви витрачаєте на вирішення наших питань. Нехай все в житті у вас складається чудово, нехай ваш душевний добробут завжди буде на висоті.

***

Хочу привітати всіх людей, які відповідають за наше ментальне здоров'я, яке за важливістю нічим не поступається фізичному! Нехай темні клубочки психічних негараздів розплутуються у ваших руках миттєво, залишаючи в душі гарячий слід радості за себе та свого клієнта!

***

Цього дня бажаю вам здоров'я, бути у формі та постійно вчитися. Ваші знання та вміння допомагають людям стає краще, розуміти себе та справлятися з важкими ситуаціями. Ваша робота унікальна та прекрасна. Зі святом!

***

Зі святом тебе, психолог! Бажаю тобі вдячних клієнтів, душевної рівноваги, чудового ментального здоров'я та сімейного щастя. І, звичайно, бажаю якнайшвидше відсвяткувати перемогу України!

День психолога 2024 / картинка УНІАН
З Днем психолога 2024 / картинка УНІАН
З Днем психолога картинки / картинка УНІАН
З Днем психолога листівки / картинка УНІАН
З Всеукраїнським Днем психолога листівки / картинка УНІАН
Картинки з Днем психолога / картинка УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: