Привітання з Лазаревою суботою / depositphotos.com

Лазарева субота 2023 - свято, яке щорічно відзначається на шостому тижні Великого посту. Свято приурочене до дня, коли Ісус воскресив свого друга - святого Лазаря. УНІАН пропонує красиві листівки з Лазаревою суботою та побажання рідним.

Раніше ми розповідали, як відзначається Вербна неділя 2023.

З Лазаревою суботою - картинки і привітання

У Лазареву суботу від щирого серця хочу побажати завжди вірити в добре диво і не відпускати з серця великої надії, постійно йти по праведному шляху і ніколи не сумніватися, що попереду тебе чекають тільки світлі, щасливі і радісні дні.

Відео дня
З Лазаревою суботою 2023 / фото ua.depositphotos.com

***

Зі святом! З Лазаревою суботою! Нехай диво воскресіння святого Лазаря вселяє в серця християн справжню надію, а світло цього свята осяває душі добром, наповнює їх благодатним спокоєм, миром і радістю.

З Лазаревою суботою 2023 / фото ua.depositphotos.com

***

З настанням Вербної суботи, днем чудесного воскресіння праведного Лазаря Ісусом Христом. Нехай же всі члени сім'ї будуть здорові і сьогодні, і завжди, нехай недуги обходять стороною, а здоров'я тільки додається. Бажаємо найкращого і найсвітлішого в день Вербної суботи.

З Лазаревою суботою 2023 / фото ua.depositphotos.com

***

У цей чудовий день вітаю зі святом Лазаревої суботи. Від щирого серця хочеться побажати добра і щастя вам і всій вашій родині, здоров'я, любові, радості і гарного настрою. Нехай у вашому житті ніколи не буде горя, а хороші моменти радують завжди!

З Лазаревою суботою 2023 / фото ua.depositphotos.com

***

У Лазареву суботу бажаю миру і спокою, любові і щастя, раю на землі і світлої надії в душі. Нехай віра робить тебе сильнішою, нехай в твоєму житті трапляються справжні чудеса. Будь славною і доброю людиною. І нехай Господь дарує тобі благо за всі гідні діяння.

Вас також можуть зацікавити новини: