Молитви на Петра і Павла / фото ua.depositphotos.com

День Петра і Павла - одне з найважливіших церковних свят літа. У це свято можна звернутися до небес. Апостоли Петро і Павло чують всі молитви від віруючих.

Молитися можна як в церкві, так і вдома. Робити це потрібно наодинці з собою, в чистому і охайному одязі. Перед проголошенням молитовних слів прочитайте їх кілька разів, щоб не запинатися. УНІАН підібрав кілька сильних молитов на різні випадки життя.

Молитва Петру і Павлу про міцну любов і щасливий шлюб

Про Святі Апостолі Петра і Павла, не відлучайтеся духом від нас, грішних раб Божих (імена), та не розлучимося вкрай від любові Божого, але міцним заступництвом вашим нас захистіть, нехай помилує Господь всіх нас молитов ваших заради, нехай знищить ж рукопис безмірних гріхів наших, і нехай сподобить з усіма святими Блаженного царства і шлюбу Агнця свого, йому ж честь і слава, і дяка і поклоніння на віки віків.

Відео дня

Молитва на Петра і Павла про заступництво і захист

Умильно просимо вас, святі Апостолі, створіть і нас у гріховній буянні, схиленими перед Учителем нашим Господом, створіть гордості нашого розділу усічення вченням боговідвертим: глад душевний наш нехай вгамує Господь брашном, що вказується з самого неба, як Петру: – Христових словес, потчися і нас до третього небеса звести твоїми невпинними про нас до Господа молитвами, та й ми там прославимо з лику ангельськими і апостольськими дивного у святих своїх Отця всіляких і Його ж послав у світ рятуй і наставляй до життя вічного, Господа, і єдиносущного Ним Святого Духа. Амінь.

Молитва Петру і Павлу за здоров'я

О, святі апостоли Петро і Павло. Я, раб(а) Божий (ія) (ім'я), звертаюся до вас з проханнями про зцілення і захист від недуг. Почуйте ж прохання мої молитовні та не залиште їх без відповіді. Як Господь Бог милосердний до тих, хто звертається до нього з молитвами, так і ви, учні Спасителя нашого Ісуса Христа, будьте милосердні до мене. Амінь.

Молитва Петру і Павлу про справедливість

Зворушливо просимо вас, святии Апостолі, принесіть і нас перед Учителем нашим Господом, принесіть гордості нашої глави усікновення вченням богоодкровенних: глад душевний наш так вгамує Господь брашном, указуемым з самого неба, як до Петра: — ти, Павле, потщися і нас до третього неба звести твоїми безперестанними про нас молитвами до Господа, та й ми тамо прославимо з лики ангельськими і апостольськими дивнаго у святих своїх Батька усіляких та Його ж послав у світ спасаяй і наставляй до життя вічної, Господа Ісуса Христа, і единосущнаго Їм Святого Духа. Амінь.

Вас також можуть зацікавити новини: