Листівки з Новим роком 2023 / depositphotos.com

Новий рік 2023 проходитиме під заступництвом Чорного Водяного Кролика - активної тварини, яка цінує сімейне вогнище, тепло і затишок. Саме тому важливо привітати зі святом всіх близьких, щоб вони були раді вашій увазі. УНІАН розповість, які привітання з Новим роком 2023 сподобаються близьким і піднімуть їм настрій.

Раніше ми говорили про те, які листівки з Різдвом Христовим 2022 також сподобаються адресатам.

Привітання з Новим роком 2023 українською мовою

Привітання з Новим роком / листівки УНІАН

Новий рік - нова сторінка життя. Так нехай на ній не буде порожнього місця, нехай вона заповниться безліччю фарб, яскравих подій і пригод. Нехай в новому році вас супроводжує удача, успіх і достаток. Насолоджуйтесь кожною миттю вашого життя, будьте з коханими, оточуйте себе і своїх близьких теплом і турботою, зігрівайте їх своєю любов'ю, а вони у відповідь зігріють вас. Будьте щасливі, з Новим роком!

Відео дня

***

З Новим роком! Нехай кожен місяць прийдешнього року буде яскравим і незабутнім! Нехай дива трапляються частіше, ніж про них мріється! Нехай події будуть значними і красивими, а життя - благополучним і щасливим!

Як привітати з Новим роком / листівки УНІАН

Нехай кожен новий мить наступаючого року приносить в будинок щастя, везіння, затишок і теплоту! Нехай кожна подія буде наповнене радісними миттєвостями, блиском в очах, посмішками близьких.

***

Вітаю з Новим роком! Бажаю, щоб у вашому домі цілий рік був затишок, любов і щастя. Нехай Новий рік принесе багато радісних і щасливих днів! Бажаю, щоб в новому році здійснилися всі ваші мрії і бажання!

Побажання на Новий рік 2023 / листівки УНІАН

Новий рік - це час для дива, чарівництва зимової казки, нових починань. Бажаю не тільки мріяти в цьому новому році, а й повільно, але впевнено йти в напрямку нових відкриттів і великих перемог. Нехай в цій дорозі супроводжує удача і тепло найближчих людей. З Новим роком!

***

З Новим роком! Нехай в цьому році на вас чекає тільки радість, здоров'я і удача! Нехай він буде роком здійснення бажань і втілення в життя всіх планів! Нехай цей рік кожному подарує якомога більше щасливих днів і щасливих зустрічей!

Привітання з Новим роком 2023 / листівки УНІАН

Вітаю з Новим роком! І хочеться всім побажати, щоб у наступному році з нами сталося те саме диво, про яке ми всі так мріємо. Хоч у кожного воно своє, але воно обов'язково найнеобхідніше і найважливіше. Бажаю, щоб усі ми були живі та здорові, щоб займалися тим, що приносить нам задоволення. Бажаю досягати нових вершин та самореалізовуватися. А ще побажати хочу побільше радісних моментів, які перейдуть у приємні спогади, та зустрічей із відданими друзями та улюбленими домочадцями.

***

З новим роком! Нехай новий рік принесе багато нових досягнень, міцного здоров'я та любові, хай задумане здійсниться. Нехай щастям і добротою буде наповнений кожен дім. Нехай натхнення та любов зроблять життя світлішим та яскравішим. Нехай рік, що йде, буде світлим, що приносить багато позитивних емоцій, здоров'я, достатку та усмішок на обличчях рідних та близьких людей. Нехай джерело добра і тепла в твоїй душі зігріває тебе і твоє оточення. З новим роком!

Привітання з Новим роком для рідних / листівки УНІАН

Вітаю з Новим роком! Бажаю, щоб цей рік подарував багато приводів для радості та щасливих моментів. Нехай збудуться заповітні бажання, нехай у всіх справах вам щастить! Залишіть усі негаразди позаду і цієї новорічної ночі повірте в диво, адже коли у щось віриш, воно обов'язково збувається!

***

Вітаю з Новим роком! Бажаю, щоб цього року всіх поставлених цілей було досягнуто, проблеми вирішено, а сюрпризи були лише приємними. Нехай цей рік буде веселим, безтурботним та благополучним!

Привітання з Новим роком колегам / листівки УНІАН

Вітаю з Новим роком! Нехай старий рік забере всі негаразди та смутку, а новий буде наповнений досягненнями, багатством, любов'ю та здоров'ям! Бажаю миру, благополуччя та щастя вам, нехай у Новому році все вийде, і задумане здійсниться!

***

З новим роком! З новим щастям! Широких можливостей, фантастичного везіння, приголомшливих сюрпризів, хвилюючих емоцій, моментів, що зачаровують. Нехай Новий рік принесе натхнення, процвітання, довголіття, бадьорість, життєлюбність та стабільність. Подарунків, сюрпризів, феєрверків, посмішок та успіху. Вітаю!

Вас также могут заинтересовать новости: