Картинки з днем Усікновення глави Іоанна Предтечі / depositphotos.com

Сьогодні відзначається велике християнське свято - Усікновення глави Іоанна Предтечі 2022. У цю дату прийнято ходити до церкви, ставити свічки і просити у Хрестителя Господнього допомоги в справах. УНІАН розповість, які картинки з днем Усікновення глави Іоанна Предтечі будуть найбільш вдалими.

Раніше ми говорили про те, що можна робити в день Усікновення глави Іоанна Предтечі 2022 і про що молитися святому.

Усікновення глави Іоанна Предтечі - картинки, привітання, побажання

Усікнення глави Іоанна Предтечі 2022 / листівки УНІАН

У свято Усікнення глави Іоанна Предтечі хочу побажати розважливості та рішучості у житті, благополуччя та світлих надій, милосердя та великодушності, добра та радості, успіху та любові, великого щастя та вірних рішень у будь-якому питанні.

Відео дня

***

У День Усікновення глави Іоанна Предтечі побажаю впевнених сил і міцного здоров'я, благополуччя в домі і тепла, невичерпної віри і благодаті, поваги і розуміння, світлої надії в душі. Бажаю, щоб в житті не було мук і прикрощів.

Як привітати з днем Головосічення / листівки УНІАН

У День Усікновення глави Іоанна Предтечі хочу побажати миру, добра і благополуччя. Бажаю жити по совісті. Бажаю вірити в краще. Бажаю ділитися з близькими надією, радістю і щастям. Нехай в житті буде менше труднощів і тривог. Шлях буде більше світла і благодіяння.

***

У день Усікновення глави Іоанна Предтечі хочу побажати сімейного достатку та блага, добрих вчинків та чуйності, щедрості душі та м'якості серця, великого щастя, подяки за все добре, міцної віри та любові, великих надій та удачі.

Вітання з християнським святом / листівки УНІАН

У День Усікновення глави Іоанна Предтечі я хочу побажати тобі бути людиною світлої думки, міцної віри, щирої любові, душевної простоти, внутрішньої краси, невтомної надії. Нехай в твоєму житті не буде втрат і тривог, нехай Іоанн Хреститель допомагає справлятися з будь-якою несправедливістю і складністю життя.

***

Нехай милосердям наповняться серця, щоб свічки в церквах тільки за здоров'я ставили, щоб зло викорінилося, а люди з душею завжди ставилися одне до одного. І нехай спокій знайде кожен, хто вірить і хто молиться! З усіканням глави Іоанна Предтечі!

Усікновення глави Іоанна Предтечі: привітання та релігійні листівки

Вас також можуть зацікавити новини: