Успіння Пресвятої Богородиці 2022 - привітання / depositphotos.com

Наприкінці серпня, а саме - 28 числа, православні віруючі відзначають велике свято - Успіння Пресвятої Богородиці 2022. У цю дату віруючі відзначають перехід Діви Марії до Царства Небесного. Божої Матері моляться у церкві, просять у неї благословення та здоров'я для близьких.

УНІАН розповість, які картинки на Успіння Пресвятої Богородиці в 2022 році будуть найбільш вдалими.

Раніше ми говорили про те, які молитви читати на Успіння Пресвятої Богородиці 2022.

Відео дня

Успіння Пресвятої Богородиці 2022 - картинки та побажання

Церковне свято 28 серпня - вітання / листівки УНІАН

Нехай у цей особливий день Свята Діва Марія буде уважна до Вас та Вашої родини, захистить від бід, збереже від сліз! Бажаємо здоров'я та щастя, добрих думок, усіх благ, і звичайно, щоб у душі панував спокій!

***

У день Успіння Пресвятої Богородиці від душі хочу побажати завжди цінувати все те, що маєш у своєму житті, не витрачати часу на образи і дурні сварки з близькими, дорожити кожною миттю щастя і радості, давати своєму серцю можливість щиро любити і сподіватися.

Як привітати з Успінням Пресвятої Богородиці / листівки УНІАН

Вітаю зі святом Успіння Пресвятої Богородиці! Нехай буде добрим серце, щасливим - життя, щирою - усмішка, радісною - надія. Бажаю миру та благодаті, трепетної любові та міцної віри, самовідданості душі та чистоти думки.

***

З Успінням Пресвятої Богородиці! Нехай в будинку мир панує і благодать, рідні будуть щасливі і здорові, а Ангел-охоронець завжди доглядає і оберігає. Нехай на небі завжди горить зірочка, яка буде висвітлювати шлях і вести по життю тільки вірним курсом.

Успіння Пресвятої Богородиці / листівки УНІАН

Вітаю з великим святом! Нехай у ваших душах завжди панує мир і любов, і благословенний завжди буде життєвий шлях. Бажаю кожному досягти свого успіху, здійснити свої найзаповітніші мрії і завжди залишатися щирою і шанованою людиною. Нехай Богородиця приховує вас від випадкових бід, нехай горе ніколи не стосується вашого порога. Нехай її молитва збереже вас у будь-якій ситуації.

***

Вітаю зі святом Успіння Пресвятої Богородиці. Бажаю миру, любові, добра, благодаті і щастя. Нехай Пресвята Богородиця допомагає у всіх хороших справах. Нехай твоє серце буде повно надій без розчарувань.

День Успіння Пресвятої Богородиці - побажання / листівки УНІАН

Миру та добра у Вашу оселю, нехай сонце зігріває, але не обпалює. Нехай зберігає Вас ангел від тривог та бід. І нехай благання Пресвятої Богородиці будуть почуті, нехай прислухається до прохань і виконає заповітні бажання!

***

Нехай Пресвята Діва благословить кожен ваш день. Нехай вона допоможе вам в житті і наповнить йрго тихим, добрим, сімейним щастям. Бажаємо, щоб у Вашому житті завжди вистачало хліба, тепла і любові. Щоб ви ніколи не знали голоду, холоду і сліз. З Успінням Пресвятої Богородиці!

Вірші та листівки на Успіння Пресвятої Богородиці / листівки УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: