Всесвітній день дизайнера 2023 / листівки УНІАН

Щороку 27 квітня графічні дизайнери відзначають професійне свято - Всесвітній день дизайнера. Сьогодні це одна з найбільш креативних і затребуваних професій. УНІАН підготував красиві привітання і яскраві листівки для тих, хто із завидним спокоєм виконує прохання "зробити в трохи іншому ключі", мовчки "грає зі шрифтами" і може запросто "повернути, як було".  

Раніше ми розповідали, які будуть вихідні в травні 2023 і скільки будемо відпочивати на травневі свята.

Всесвітній день дизайнера - історія свята

Вперше День дизайнера в світі відзначили 27 квітня 1995 року. Цю дату приурочили до дня заснування Міжнародної ради з дизайну в 1963 році. Назва свята з тих пір кілька разів змінювалася, але мета залишалася тою ж - залучати нових фахівців для пошуку інноваційних рішень.

Відео дня

Всесвітній день дизайнера - красиві привітання та листівки

Всесвітній день дизайнера 2023 / листівки УНІАН

Створюючи щось нове, створюєш диво. Графічні дизайнери роблять це щодня. Завжди невелика магія, повсякденна і майже непомітна. Бажаємо всім, хто працює в цій професії, бути незамінними і цінними. З професійним святом вас!

***

Вітаю з Днем дизайнера! Бажаю масу ідей і креативу, такої роботи, щоб аж дух захоплювало, такого життя, щоб кожну хвилина його проживали в задоволення і в радість! Яскравих фарб для щастя душі та унікальних проектів для успішної творчості.

***

День графічного дизайнера - привітання / листівки УНІАН

Вітаємо з професійним святом - Днем дизайнера! Ви створюєте магію і красу там, де раніше не було нічого. Так що ви - справжні чарівники і чудотворці. Зі святом, і нехай муза завжди ніжно обіймає вас за плечі!

***

День дизайнера / листівки УНІАН

Вітаю з Днем дизайнера! Бажаю бути неймовірно крутим майстром з баченням всього прекрасного і з інтуїцією на успіх. Бажаю прослизати крізь будь-які грані і створювати бездоганні шедеври. Величезного потенціалу і невичерпного арсеналу геніальних ідей. Втілюй мрії в реальність, твори справжні чудеса і будь автором власного щастя!

***

День графічного дизайнера - привітання  / листівки УНІАН

Вітаю З Днем дизайнера і Бажаю завжди надихатися новими і цікавими ідеями, позитивними емоціями і враженнями! Нехай голова і руки не втомляться творити, нехай вдалим буде кожне рішення, нехай всі роботи будуть успішні і прекрасні.

***

День дизайнера / листівки УНІАН

Вітаю з Днем дизайнера! Чудових персонажів, неймовірних історій, приголомшливих пейзажів і прекрасних ідей твоєї фантазії. Нехай все чудове в твоїй голові втілюється в реальність за допомогою великої майстерності твоїх рук.

***

Нехай Муза дизайну надихає Вас на щось нове і ексклюзивне, яке буде іншим приносити естетичне задоволення, а Вам - прибуток і достаток. Шановний дизайнере, Ви - справжній Талант!

Вас також можуть зацікавити новини: