З Днем метролога привітання / фото ua.depositphotos.com

Сьогодні відзначається день, присвяченій найточнішій з усіх наук - метрології. Метрологія - це наука про вимірювання, їх засоби і методи. Сьогодні професійне свято метрологів, інженерів, виробників вимірювального обладнання, співробітників центрів стандартизації. 

Свято встановила Міжнародна організація мір і ваг в 1999 році. Датою свята обрано 20 травня на честь підписання "Метричної конвенції" 20 травня 1875 року в Парижі. Цей договір вперше встановив єдину систему вимірювання в країнах Європи. Традиційно цього дня вітають фахівців у галузі метрології та нагороджують їх грамотами.

Привітання з Днем метролога 2021

фото bipbap.ru
фото bipbap.ru

Відео дня
фото bipbap.ru

Вітаю з Днем метрології! Бажаю завжди і в усьому бути точним, не помилятися і на жоден один сантиметр не відхилятися поставленої мети. Нехай щастя і любов у твоєму житті будуть рівні нескінченності, а здоров'я і благополуччя не піддаються ніяким вимірам. Нехай всі висоти будуть підкорені!

***

Вітаю зі Всесвітнім днем метрології і хочу побажати, щоб на терезах життя були тільки щастя і радість, щоб весь твій шлях вимірювався кілометрами любові і натхнення. Нехай буде багато секунд, хвилин, годин і днів насолоди, нехай ні грама печалі і смутку не таїться в душі.

Вам також може бути цікаво: