Серіал «Слуга народу» був знятий компанією «Квартал-95» / скріншот

Серіал «Слуга народу» з новообраним президентом України Володимиром Зеленським виявився недоступний на офіційному каналі шоу на YouTube в Росії і Великобританії.

Читайте також"Квартал 95" вже запланував зйомки без Зеленського (відео)

За словами Сергія Пушкіна, digital-директора компанії-правовласника серіалу - студії «Квартал-95», це тимчасовий захід, поки не будуть вирішені юридичні питання. Про це повідомляє видання РБК.

Відео дня

Серіал «Слуга народу» був знятий компанією студія «Квартал-95». Його слоган - «Історія наступного президента». Серіал оповідає про вчителя історії, який стає президентом країни. Головну роль зіграв Зеленський. Політична комедія «Слуга народу» стала найрейтинговішим серіалом українського телебачення за підсумками 2015 року. Пізніше вийшли ще два сезони шоу.

Перший сезон серіалу вийшов на каналі «1+1» у листопаді 2015 року. У вересні 2017 року права на показ «Слуги народу» були продані Netflix.

За даними Російської служби ВВС, подивитися серіал в YouTube не можна також з території Великобританії.

Як повідомляв УНІАН, у лютому в Комітеті виборців заявляли, що показ відеофільму "Слуга народу-3" під час виборчого процесу має розглядатися як передвиборна агітація на користь кандидата в президенти України Володимира Зеленського.

Пізніше Зеленський заявив, що серіал "Слуга народу" з'явився до всіх політичних історій в його житті, і він не є агітацією. "Це популярний фільм, серіал, які люблять мільйони людей... Сьогодні це не вийде. Я в це не вірю. Я не вважаю це агітацією. Це наша мрія. Ми показали, яку країну ми бачимо і про яку мріємо. Чи може бути мрія агітацією, не мені говорити", – сказав шоумен.