Ілюстрація / REUTERS

Телеканал HBO скасував вихід одного з пріквелів серіалу "Гра Престолів".

Про це повідомляють джерела The Hollywood Reporter і Variety, передає РБК.

THR пише, що шоураннер і сценарист Джейн Голдман відправила членам знімальної групи та акторам електронні листи, у яких повідомила про закриття проекту. Телеканал HBO відмовився від коментарів.

Відео дня

У серіалі повинні були зніматися актори Наомі Уотс, Джош Вайтхаус, Джеймі Кемпбелл Бауер, Наомі Акі, Деніз Гоф та інші. Однак пілотну серію вже зняли влітку 2019 року.

Читайте такожЛюди, дракони і мерці: підраховано точну кількість смертей за всі вісім сезонів «Грі престолів»

Зйомки проходили в Північній Ірландії. Події пріквела мали відбуватися за тисячу років до сюжету "Гри престолів". За словами письменника Джорджа Мартіна, серіал назвали "Довга ніч".

За даними THR, новину про відмову від першого пілота з'явилася на тлі повідомлень про те, що телеканал наблизився до угоди про створення другого пріквела "Гри Престолів", присвяченого правлінню династії королів Таргарієн до подій оригінального серіалу.

У середині вересня джерела Variety також повідомляли, що HBO готує серію пріквелів, заснованих на книзі "Полум'я і кров" про історію династії Таргарієнов. Видання писало, що події пріквела розгорнуться за 300 років до початку подій "Гри Престолів".