Artik & Asti займають перші позиції у багатьох музичних чартах / showgogo

Кінець зими стане вельми насиченим для українських меломанів. В українській столиці виступлять електронники Bob Moses і королі поп-сцени Alеkseev і Artik & Asti.

Bob Moses

7 лютого, Bel etage

Канадський електронний дует у 2019 році відвідав величезна кількість топових концертних майданчиків і музичних фестивалів від Glastonbury і Coachella, до EDC і Lollapalooza.

І ось 7 лютого 2020 ви зможете насолодитися їх виступом у Києві.

Alеkseev

14 лютого, ресторан Queen

Alеkseevа можна буде послухати в Києві на День всіх закоханих / фото УНІАН

Alеkseev – це український співак, який в 2016 році він виграв в номінації "Прорив року" на премії M1 Music Awards. Його композиції "Снов осколки", "Океанами стали", "Пьяное солнце" вже давно стали беззаперечними хітами.

Його можна буде послухати в Києві на День всіх закоханих.

Лайма Вайкуле

14 лютого, CARIBBEAN club

Лайму Вайкуле по праву можна назвати символом епохи та іконою стилю / фото УНІАН

Читайте такожШакіра і Дженніфер Лопес звели публіку з розуму феєричним виступом на Super Bowl (фоторепортаж, видео)Лайму Вайкуле по праву можна назвати символом епохи та іконою стилю. Кожен раз вона дивує новими неймовірними яскравими образами та шоу.

Для всіх шанувальників легендарної співачки вона проведе ексклюзивний концерт у Києві 14 лютого.

Mgzavrebi

16 лютого, ATLAS

Грузинський колектив з 2012 року щороку збирає повні зали в різних містах України.

16 лютого музиканти Mgzavrebi вийдуть повним складом на сцену клубу Atlas і зіграють програму з перевірених пісень нового альбому "GEO".

Artik & Asti

28 лютого,ресторан Queen

Artik & Asti - творчий тандем, який знаходиться в топі всіх хіт-парадів країн СНД і впевнено стає популярнішим з кожним роком. Хоча куди вже популярнішим, адже їхні кліпи і зараз збирають більше ста мільйонів переглядів.