Як зазначив продюсер, у вокаліста просто ще нестабільний вокал / instagram.com/ruslankvinta

Музичний продюсер Національного відбору на Євробачення 2020 року Руслан Квінта відповів на звинувачення групи TVORCHI, які заявили про проблеми зі звуком на фіналі конкурсу.

Читайте такожБукмекери спрогнозували, хто виграє Євробачення 2020 та яке місце посяде УкраїнаСвою думку з цього приводу Квінта написав у своєму Instagram.

Як повідомляв УНІАН, учасники групи заявили, що вокалісту Джефрі Кенні не включили музику в його вушний мікрофон, в результаті чого він чув свій голос.

Відео дня

За словами музпродюсера Нацвідбору, ці звинувачення абсолютно необґрунтовані.

«Був звук в навушнику соліста TVORCHI? Був. Перед кожним прямим ефіром на цифровий пульт звукорежисера заливаються пісні учасників у тому вигляді, в якому вони були налаштовані під час кількох репетицій. Всі пісні заливаються окремо. Перед виходом на сцену кожен вокаліст перевіряє, чи є звук у його «інейрах», чує він себе. У всіх учасників відбору звук в «інейрах» був! У соліста групи TVORCHI – теж! Як всі бачили, Джефрі з самого початку пісні та до кінця виступу ритмічно був у музиці та співав синхронно з бек-вокалом, що означає, що звук у навушнику був», – написав він.

Квінта також додав, що ще на кастингу Нацвідбору організатори сумнівалися у вокальному професіоналізмі соліста.

«Як показали репетиції та живий виступ, вокал Джефрі ще нестабільний. І те, що він випав з тональності під час виступу – це, на жаль, відсутність досвіду», – додав він.

Раніше УНІАН повідомляв, що Україну на Євробаченні 2020 в Нідерландах буде представляти група Go_A.