Названий найгірший фільм 2019 року / Скріншот з трейлера

Організатори кінопремії «Золота малина», що присуджується за найфеєричніші провали в кіноіндустрії, назвали переможців цього року.

Читайте також"Вау!": Джаред Лєто тільки зараз дізнався про епідемію коронавірусу

Як повідомляється на сайті премії, організатори готували на ювілейну сорокову церемонію вручення "нагород" масштабне пародійне шоу, але від цих планів довелося відмовитися через епідемію коронавірусу.

Замість цього премія оголосила переможців в невеликому відео.

Лідером за кількістю нагород став мюзикл "Кішки". Фільм Тома Хупера "переміг" в шести номінаціях.

Так, мюзикл визнаний найгіршим фільмом 2019 року, а Хупер визнаний найгіршим режисером. Хупер разом з Лі Холлом отримав і нагороду за найгірший сценарій. За роль в «Кішках» Джеймс Корден визнаний найгіршим актором другого плану, а Ребел Уілсон визнали найгіршою актрисою другого плану.

Окремо премія відзначила «Найгірше екранне комбо» у фільмі, висміявши, судячи з усього, дизайн та графіку «Кішок».

Найгіршою акторкою назвали Хіларі Дафф за фільм "Привиди Шерон Тейт". Нагорода найгіршого актора дісталася Джону Траволті за роль у фільмах "Пліч-о-Пліч" та "Фанат".

Нагадаємо, 10 лютого в Лос-Анджелесі відбулася 92-я церемонія нагородження кінопремії Оскар-2020. Тріумфатором цьогорічного Оскара став південнокорейський фільм "Паразити", який отримав 4 статуетки. Так, стрічка "Паразити" стала кращим фільмом.