Скарлетт Йоханссон і Disney вирішили суперечку \ фото REUTERS

Голлівудська актриса Скарлетт Йоханссон і кінокомпанія Disney врегулювали суперечку після порушення умов виплати гонорару за фільм "Чорна вдова".

Нагадаємо, 30 липня стало відомо, що актриса подала позов до суду на компанію за одночасну прем'єру фільму в кінотеатрах і потоковому сервісі. Йоханссон стверджувала, що контракт передбачав прем'єру тільки в кінотеатрах. Disney називав претензії Йоханссон необґрунтованими, оскільки вона отримала свій додатковий заробіток (понад вже виплачених $20 млн) від показу фільму на потоковому сервісі.

Читайте такожDisney поверне кінотеатрам ексклюзивне право на прокат фільмівПро досягнуті домовленості сторін дізнався The Hollywood Reporter. При цьому деталі домовленості не розголошуються.

Відео дня

"Я рада вирішити наші розбіжності з Disney", - заявила Йоханссон.

Вона зазначила, що дуже пишається роботою з Disney. "Я з нетерпінням чекаю продовження нашої співпраці в найближчі роки", - зазначила актриса.

Голова Disney Studios Алан Бергман також висловив задоволення тим, що сторони змогли досягти обопільної угоди щодо "Чорної вдови".

"Ми цінуємо її внесок у кінематографічний всесвіт Marvel і сподіваємося на спільну роботу над низкою майбутніх проектів, включаючи "Вежу терору"", - сказав Бергман.

Прем'єра фільму "Чорна вдова" відбулася 9 липня. Картина зібрала $156 млн в США і $160 млн в інших країнах.