Емма Вотсон / Фото Скріншот Instagram

Популярна британська акторка, відома своїми яскравими ролями в кіно, Емма Вотсон 15 квітня відзначає день народження. Зірці виповнилося 34 роки.

Першим фільмом, який приніс популярність акторці, став "Гаррі Поттер і філософський камінь", а згодом і всі його наступні сім частин.

Як відомо, у 2009 році Вотсон стала рекордсменкою. Тоді Книга рекордів Гіннесса відзначила її як найбільш високооплачувану акторку десятиліття. 

УНІАН підготував добірку найкращих ролей Емми у кінопроєктах, які вже стали культовими та відомими у всьому світі. Окрім популярного "Гаррі Поттера" в списку також "Красуня і Чудовисько", "Колонія Дігнідад", "Переваги скромників" та "Ной".

"Гаррі Поттер"

"Гаррі Поттер" - фільм, що заснований на популярній серії книг Дж. К. Роулінг, розповідає історію молодого чарівника Гаррі Поттера, який дізнається про своє справжнє походження і світ магії, коли навчається у Хогвартсі – школі чарів і чаклунства.

У фільмі особлива увага приділяється ролі Емми Вотсон, яка зіграла Герміону Грейнджер – найкращу подругу Гаррі. Емма Вотсон вдало передає сміливість, розум і відданість своєї героїні. Її персонаж стає символом сміливості та інтелекту. Акторка за цю роль отримала нагороду "Young Artist Award" в номінації "Найкраща молода акторка".

"Красуня і Чудовисько"

"Красуня і чудовисько" - емоційна казкова драма, що переносить нас у зачарований світ французького села. Фільм розповідає історію молодої та прекрасної Белль, яка відправляється в пошуках свого батька і втрапляє у замок, де вона стикається зі страшним чудовиськом. Однак поступово вони починають розуміти один одного.

Саме Емма Вотсон зіграла Белль. Вона постає, як тендітна, але водночас сильна та незалежна дівчина. Гра акторки додає глибини і емоційності цій казці, роблячи її персонажа відчутним та близьким глядачу.

"Колонія Дігнідад"

Це важка, але водночас цікава драма, яка розповідає історію пари стюардеси і фотографа. Вони опиняються в центрі військового перевороту в Чилі в 1973 році. Фільм знятий на основі реальних подій. Коханий дівчини потрапляє до "Колонії Дігнідад", якою керує сектант Пауль Шефер.

Емма Вотсон професійно заграла свою героїню та передала усю її сміливість та рішучість на шляху до порятунку коханого.

"Переваги скромників"

Фільм, що розповідає історію дівчини, яка вирішує відкрити світ для себе, звільнившись від шкільних стереотипів та відчути на собі всю різноманітність життя. Героїня зіштовхується зі складними випробуваннями та ситуаціями, які допомагають їй зрозуміти власні цінності та знайти своє місце у світі. У фільмі показано, як її історія переплітається з хлопцем Семом. Дівчина допомагає юнаку впоратися з травмами минулого.

"Ной"

Епічна біблійна драма, що показує історію архаїчного пророка, який побудував великий ковчег, щоб врятувати світ від потопу. Тут Емма Вотсон зіграла доньку Ноя - Елі. Одного разу Ною прийшло видіння про те, що зовсім скоро настане кінець світу. Саме тому він почав будувати корабель, щоб вберегти свою сім'ю. На судно Ной мав взяти декількох тварин, аби після закінчення потопу, Земля змогла знову відродити життя.

Нагадаємо, раніше Емма Вотсон зробила відверте зізнання через багато років. Акторці дуже подобався Том Фелтон.

Вас також можуть зацікавити новини: