Емма Вотсон / фото instagram.com/emmawatson

Британська кіноакторка Емма Вотсон, яка зіграла Герміону Грейнджер у культовій франшизі про Гаррі Поттері, зізналася, що на зйомках закохалася в одного зі своїх колег.

Про це пише Daily Mail.

Виявилося, що Еммі дуже подобався Том Фелтон, виконавець ролі Драко Малфоя, з яким вони ворогували всі фільми за сюжетом.

Відео дня

"Я увійшла у кімнату, де у нас були уроки... і я просто не знаю, як це сказати – я просто закохалася в нього. Пам'ятаю, у нас було завдання, намалювати, як, на нашу думку, виглядав Бог, і Том намалював дівчину на скейті в кепці козирком назад", – розповіла Емма.

Читайте такожЗірка "Гаррі Поттера" прокоментувала чутки про свої заручиниОднак парою актори не стали, залишившись друзями.

Том Фелтон у відповідь зізнався, що завжди знав про почуття Емми.

"Мені здається, я тоді сидів у кріслі гримера, і хтось сказав: "Так хлопець, вона в тебе закохана!". А я став захищати її. Так, у мене завжди була до Емми симпатія, і це триває і зараз. Ми завжди відчували... спорідненість", – розповів актор.

Раніше повідомлялося, що до 20-ї річниці виходу першого фільму про Гаррі Поттера зняли спеціальний епізод "Гаррі Поттер: повернення до Хогвартсу".

Вас також можуть зацікавити новини: