Фото інстаграм HBO Maх Bulgaria

HBO нарешті знайшла заміну путінінсту Мілошу Біковича, який мав зніматися у 3 сезоні серіалу "Білий лотос". На його місце затвердили болгарського актора Джуліана Костова. Про це повідомляє видання Deadline.

Відомо, що 34-річний Костов зробив кар’єру у Великій Британії. Там він знімався у кінострічках, говорячи на різних іноземних мовах: англійською, іспанською, італійською, польською, російською та румунською. Джуліан грав у 1 сезоні серіалу Netflix під назвою "Тінь і кістка". Також брав участь у зйомках комедійного фільму жахів "Токсичний месник".

Свою нову роль у серіалі "Білий лотос" актор поки не коментує. Відомо лише те, що знімальний процес розпочнеться вже незабаром на островах Самуї, Пхукет та Бангкок. Костов зіграє другорядну роль інструктора. 

Відео дня

Продюсерами серіалу стали Майк Вайт, Девід Бернад та Марк Камін.

Чому Мілоша Біковича змінили у серіалі "Білий лотос"

Нагадаємо, на початку січня HBO оголосила, що сербський і російський актор Мілош Бікович зіграє в серіалі "Білий лотос". На цю ситуацію відреагувало Міністерство закордонних справ України. У відомстві розкритикували НВО за запрошення актора, який отримав нагороду від диктатора Володимира Путіна за внесок у російську культуру.

"HBO, чи можете ви працювати з людиною, яка підтримує геноцид і порушує міжнародне право?" - йдеться в заяві МЗС в соцмережі Х.

На початку лютого НВО розірвала контракт з Біковичем.

Вас також можуть зацікавити новини: