Ірина Никончук з командою / фото 1+1

Ірина Никончук, авторка ідеї та шоуранер серіалу про покоління Z,  стала однією з суддів  YO!DA-2020.

YO!DA-2020 − конкурс для молодих кінематографістів, які прагнуть знімати якісну рекламу. За умовами, переможець конкурсу  матиме змогу за підтримки YO!DA відзняти першу рекламну роботу для свого портфоліо.

Читайте такожУ США оголосили номінантів премії Еммі 2020

Відео дня

«Відкривати нові імена і долучатись до оцінки творчості і таланту початківців – це завжди дуже відповідально і досить нелегко. Тим паче, коли усі учасники – креативні, неординарні, і кожен із них особливий по-своєму. Гадаю, саме такими будуть конкурсанти YO!DA-2020 і їхні ідеї змусять нас дискутувати, зробивши процес вибору фіналістів непростим і від того – цікавішим. Подібні конкурси – гарна нагода для новачків заявити про себе, зробити перші кроки,  а для більш досвідчених − відкрити новий напрям», − говорить Ірина Никончук, керівниця 1+1 Digital Studios, член журі конкурсу. 

До складу журі також увійшов Заслужений діяч мистецтв, режисер Антоніо Лукіч і музичний  супервайзер та співзасновник КАМА Сергій Вовк, які наразі працюють над зйомками серіалу «СЕКС, ІНСТА і ЗНО» від команди 1+1 Digital Studios.

Переможець конкурсу стане відомий у жовтні цього року. 

Як повідомляв УНІАН, з'явився офіційний тизер міні-серіалу "Ми ті, хто ми є".