Серіал вийшов на Netflix в березні і моментально побив рекорди за переглядами \ скріншот з відео

Amazon випустить серіал про Джо Екзотика, відомого всьому світу завдяки документальному серіалу "Король тигрів: вбивство, хаос і безумство" від Netflix.

Читайте такожAmazon скасував зйомки міні-серіалу "Кортес" з Хав'єром БардемомСеріал вийшов на Netflix в березні і моментально побив рекорди за переглядами.

Як повідомляє Variety, Amazon займеться продюсуванням і випуском проекту спільно з CBS TV Studios and Imagine TV. Головну роль зіграє актор Ніколас Кейдж, для якого це буде його перша роль в серіалі.

Відео дня

В основу восьмисерійного проекту лягла стаття журналу Texas Monthly "Джо Екзотик: Темна подорож у світ дикого чоловіка". Дата виходу проекту поки не відома.

Як повідомляє 112.ua, в центрі сюжету буде історія Джо Екзотика -ексцентричного власника Зоопарку в Оклахомі, що намагається всіма силами зберегти тигрів і свій проект. Він змінив чотирьох чоловіків, балотувався в президенти США і губернатори штату. Екзотик довгі роки боровся з активісткою Керол Баскін, яка хотіла покласти край його тигриному бізнесу. Джо навіть вирішив організувати її вбивство, за що отримав 22 роки в'язниці, які і відбуває досі. Творці покажуть історію Джо і його шлях від звичайного оклахомського хлопця до неймовірного персонажа, якого ми знаємо зараз.

Новини по темі: