Кадр з фільму "Флірт з дияволом" / kino-teatr.ru

Серед кіноманів багато тих, хто любить фільми з несподіваними сюжетними лініями, непередбачуваним фіналом і ті, які постійно тримають в напрузі. Раніше ми ділилися з вами добіркою топ-5 найкращих хоррорів 2022 року, а зараз пропонуємо подивитися найкращі трилери.

"Останній клієнт"

В основі фільму - протистояння психолога і психопата. Так, новим клієнтом психолога Сюзанни стає серійний вбивця. Здавалося б, у неї повинно вистачити кваліфікації, щоб протистояти йому, проте їхній сеанс перетворюється чи не в гру на смерть. Лікар всіма способами намагалася перервати сеанс, поки не опинилася прив'язаною. Однак психопат Марк обіцяє відпустити дівчину, якщо вона допоможе йому "зникнути".

"Відкрите море: Монстр глибини"

Група молодих дівчат вирішує відправитися на екзотичний острів в Тихому океані. У них в планах прогулянки на байдарках, серфінг та інше. Однак не все так просто і весело. За ними починає полювати монстр глибини - кровожерлива акула. Чи вдасться їм перемогти хижака і чим все закінчиться - дивіться.

"Замкнена"

У центрі сюжету мати двох дітей Джессіка, якій вдалося побороти наркотичну залежність. Однак зараз у неї інші проблеми. Через брак грошей вона вирішується на переїзд з глибинки в місто. Але на її шляху стає колишній коханий, який дізнається про її плани. Щоб жінка не залишила американську глибинку, він замикає її в коморі. Відчуваючи жах і тривожність за дітей, Джессіка всіма способами намагається врятуватися. Однак вона ще не усвідомлює, що головний її ворог - не екс-коханий, а вона сама.

"Флірт з дияволом"

Багатий бізнесмен Кріс під час походу до супермаркету знайомиться з милою дівчиною Скай. Він запрошує її до себе додому і проводить з нею пристрасну ніч. Але одного разу він падає і отримує травму ноги, через що опиняється в інвалідному кріслі. Скай, яка вирішила піклуватися про нього, показує своє справжнє обличчя. Тепер покаліченому Крісу доведеться справлятися з кошмаром, який прийшов в його життя і життя його сім'ї. 

"Лихе око"

Дизайнер Крістін не може нормально жити через постійні страшні видіння. Тоді їй на допомогу приходить хатня робітниця, оскільки лікарі опинилися в цій ситуації безсилі. Жінка лікує Крістін ефективними, але небезпечними способами, які не пройдуть для неї безслідно.

Раніше УНІАН назвав топ-5 найкращих драм 2022 року, від яких неможливо стримати сльози.

Вас також можуть зацікавити новини: