MONATIK відіграв свій перший за довгий час концерт / скріншот

Український співак MONATIK відіграв свій перший за довгий час концерт на сцені перед одеською публікою.

Так, в минулі вихідні співак виступив на сцені нічного клубу "Ібіца" в Одесі. Правда, як тільки Монатік вийшов на майданчик, почалася злива, однак артисту і його танцюристам це не завадило ефектно виступити і зарядити присутніх глядачів позитивною енергією та гарним настроєм.

Цей вечір увійде в концертну історію назавжди! Як же всім нам пощастило бути присутнім на такому легендарному подію @monatik_official ! За 10 хвилин до виходу на сцену почався проливний дощ. Дощ йшов стіною і ми сподівалися, що він стане хоча б трошки менше (так як у Діми дуже насичена і танцювальна програма та ні артист, ні балет фізично не можуть плаваючи танцювати). Усвідомивши, що чекати нічого, почалася «упаковка» апаратури — незважаючи ні на що, концерт відбудеться. Вже дуже все ми, глядачі, чекали вечериночки душі і тіла. І ось, перша пісня. Я не знаю, ЯК вони це зробили. Ми молилися, щоб дощ пішов менше і хлопцям було хоча б трохи зручніше танцювати, а з першої секунди ми вірили, що буде так круто! Це майстер-клас! Це легендарно! Це неймовірно складно! Я не перестану визнаватися в любові цій команді! Тим, хто поруч це все проживає. Я не перестану визнаватися в любові СВІТОВОЇ художник! У той час, коли багатьох несправності апаратури змушують зупинити концерт, ти заради свого глядача, починаєш шоу! Show must go one! @monatik_official , ти неймовірний геній!!!! Спасибі, що ми живемо з тобою в один час! 2 години шановна публіка танцювала з тобою в унісон, під дощем, босоніж! Як же вони тебе безумовно люблять. До тебе готові приїжджати такі Артисти, твої друзі і колеги. Заспівати з тобою - це і правда від Землі і назад! @ververa як можна бути такою шикарною і непередбачуваною? 🥰 @nadyadorofeeva наскільки ж рідна і близька людина! Команда, я люблю вас. Горда, що я частина вас! Діма, люблю безмірно! Нереально, неймовірно!!!!

Відео дня

Публікація від Христина Шомін (@kristyshomina)

В якості сюрпризу для фанатів Монатік під час свого концерту підготував дуети з Надею Дорофєєвою, з якою виконав спільний трек "Глубоко". Також на концерт до артиста приїхав ще один відомий співак Макс Барських.

А от приїзд Віри Брежнєвої, яка живе в Росії, став повною несподіванкою не лише для глядачів, але й для самого Дмитра Монатіка. Артисти разом виконали нещодавно вийшла пісню "Вечериночка".

Instagram Віра Брежнєва

Як повідомляв УНІАН, нещодавно MONATIK і Віра Брежнєва випустили спільну пісню.