Кого вижене "холостяк" в 11 випуску / фото СТБ

У п’ятницю, 14 травня, відбувся 11 випуск проекту "Холостяк-11", в якому головний герой шоу Михайло Заливако познайомив учасниць зі своїми рідними.

Читайте також"Холостяк" Михайло Заливако в 9 випуску прийняв несподіване рішення: хто залишив шоу

"Холостяк-11": як минув 11 випуск шоу

Три учасниці познайомилися з мамою "холостяка". 

Відео дня

Розмова Анни Богдан з мамою Михайла склалася одразу. "Через хвилювання вона не зовсім чітко відповідала на мої запитання. Я хотіла почути, які почуття вона має", — зауважила мама.

Знайомство Даші з мамою Заливака одразу пішло не так, розмова не клеїлася, ймовірно, через хвилювання учасниці шоу.  Мама Михайла зізналася, що бачить більше почуттів з боку сина, а не Даші. 

Даша й "холостяк" / фото СТБ

"Розалі справила хороше враження. Вона дуже вихована. Серйозно говорили. У неї є почуття до Міші, і вона готова створити сім’ю", - сказала мама "холостяка" після знайомства з дівчиною.

Розалі та мама "холостяка" / фото СТБ

"Холостяк-11": хто залишив шоу в 11 випуску від 14.05.2021

В 11 випуску проекту "Холостяк-11" Михайло Заливако вирішив попрощатися з Дашею. "Мені здалося, ніби ти була не зі мною... Мені сказали, що ти закрилася від моєї мами", - сказав Міша.

"Дашо, ти закрилася від мене. Ти для мене дорога, мені й правда боляче відпускати тебе", - додав "холостяк"  й провів учасницю додому.

Даша залишає проект "Холостяк-11" / фото СТБ

Сюрприз в 11 випуску шоу "Холостяк-11"

Юля "Зайка" спробує знову зустрітися з Мішею і нарешті проговорити свої почуття. Чи погодиться на це Михайло Заливако? 

Хто залишив шоу "Холостяк-11" в 10 випуску

У 10 випуску проекту "Холостяк-11" його покинула Джесіка. "У нас з тобою особлива історія... Але я побачив, що твоє минуле не дає розвиватися твоєму справжньому і майбутньому", - сказав їй Михайло.

"Вона все сприймає з недовірою, намагається тримати дистанцію", - прокоментував "холостяк" виліт дівчини з проекту.