Нілюфер з "Величного століття" / скріншот YouTube

Турецька актриса Хаял Кесеоглу стала відомою широким масам після зйомок у гучному серіалі "Величне століття". Вона зіграла роль відданої служниці Хюррем, проте, незважаючи на добрий характер, вона була готова на будь-які страшні вчинки заради своєї султанши.

У серіалі актриса постала з довгим каштановим волоссям, блакитними очима і строгими рисами обличчя. Шанувальники "Величного століття" відразу її полюбили, адже від неї віяло добротою, щирістю і покірністю. У той же час у неї був дуже сильний і вольовий характер.

Роками пізніше Хаял, мабуть, набридло, що її асоціюють виключно з роллю в серіалі. Тому вона зважилася на круті зміни в зовнішності.

Відео дня

Дівчина випрямила волосся, перефарбувалася в блондинку. Також помітно, що вона відвідує косметологів і робить збільшення губ за допомогою філерів. Не виключено, що актриса робила ринопластику, адже у неї змінилася форма носа.

Актриса круто змінилася / колаж з фото

Чим відома Хаял Кесеоглу

У 2012 році Хаял взяла участь в історичному серіалі "Величне століття". Хоч вона була актрисою другого плану, але саме цей проект став ключовим в її кінокар'єрі.

Після" Величного століття" Хаял продовжила зніматися в кіно, виконавши ролі в серіалах "Друзі - це добре" і "Стамбульська наречена". Пізніше вона зіграла в проекті "Маленькі злочини".

Відомо, що Хаял ще займається музикою. У 2018 році вона записала свою першу пісню "Yalan Dolan".

Нагадаємо, який вигляд в реальному житті має інтригантка Фатьма з "Величного століття".

Вас також можуть зацікавити новини: