Трініті та Нео воскресили у новій частині "Матриці" / скріншот

Режисер Лана Вачовські розповіла, чому вирішила воскресити головних персонажів Трініті та Нео в стрічці "Матриця 4: Воскресіння".

Про це пише Screen Rant.

Як відомо, в попередній частині трилогії, "Матриця: Революція", ці герої загинули.

Відео дня

За словами Вачовскі, вона вирішила воскресити головних персонажів оригінальної трилогії після переживань через втрату близьких.  І їй стало легше від розуміння, що вона може це зробити.

"Мій розум завжди тягнувся за уявою, і однієї безсонної ночі в мозку у мене просто вибухнула вся ця історія. Я не могла повернути батьків, але раптово усвідомила, що можу повернути Нео та Трініті – можливо, найважливіших персонажів у моєму житті. І думка про повернення їхнє до життя відразу мене заспокоїла. Все дуже просто. Ти кажеш собі: "Так, ці двоє загинули. Ну так воскреси їх. Хіба не здорово?" Так, це здорово! Це саме те, що робить мистецтво та історії – вони втішають нас", – вважає Вачовскі.

Читайте такожОпубліковано інтерактивні тизери нової частини "Матриці" (відео)Зовсім нещодавно вийшов перший трейлер нової частини "Матриці". У ньому показано, що Кіану Рівз повернувся до ролі Томаса Андерсона, він старший на 20 років та страждає від нав'язливих спогадів

"Матриця 4: Воскресіння": що відомо про новий фільм

Прем'єра довгоочікуваного продовження культової фантастичної трилогії запланована на 2021 рік.

Головні ролі фільму знову дісталися Кіану Рівз та Керрі-Енн Мосс.

Режисером виступила Лана Вачовські. Її сестра Ліллі Вачовскі цього разу не брала участі в зйомках.

Вас також можуть зацікавити новини