Прем'єра "Носорога" відбудеться на Венеціанському кінофестивалі / скріншот YouTube

Український кінорежисер Олег Сенцов зняв фільм "Носоріг", який розповідає історію українського бандита з лихих 90-х. Прем'єра фільму відбудеться цього тижня в рамках Венеціанського фестивалю, а поки можна подивитися трейлер.

У трейлері засвітився "син Перуна" і учасник погрому офісу президента Сергій Філімонов, який виконав у фільмі одну з головних ролей. Також можна побачити, як лисі чоловіки влаштовують справжні бандитські розбірки.

Сюжет. Молодий злочинець на прізвисько Носоріг стрімко піднімається кримінальними кар'єрними сходами, керуючись лише немислимою жорстокістю. Але коли йому вже нема чого втрачати, життя, можливо, дає йому шанс на спокуту. 

Відзначимо, що в 2012 році проект фільму "Носоріг" вже був представлений на Міжнародному кінофестивалі в Софії. Тоді проект отримав нагороду за "Найкращий проект". Однак робота над картиною була припинена через незаконний арешт Сенцова російськими спецслужбами в 2014 році і подальше його ув'язнення. Після звільнення режисера в 2019 році, робота над проектом була відновлена. Зйомки "Носорога" проходили в Кривому Розі, Львові та Києві, і завершилися в грудні 2020 року.

Також серед робіт Олега Сенцова популярною є драма "Гамер", прем'єра якої відбулася ще в 2012 році на Міжнародному кінофестивалі в Роттердамі.

Вас також можуть зацікавити новини: