Кадр з фільму "Красуня на драйві" / фото "Вольга Україна"

З'явилися перші кадри екшн-комедії "Красуня на драйві" (Jolt) з Кейт Бекінсейл (франшиза "Інший світ", "Ван Хелсінг", "Перл Харбор") в головній ролі. 

Як повідомляє "Вольга Україна", фільм вийде в український кінопрокат 29 липня 2021 року.

Кейт Бекінсейл виконала роль Лінді - стильної красуні з неймовірними здібностями, які проявляються при першому спалаху гніву. Дівчина спробувала все - армію, роботу в охороні, безліч ліків та навіть йогу, поки харизматичний вчений не придумав девайс, що дозволяє дієво гасити спалахи гніву Лінді. Тепер прийшов час ходити на побачення, ось тільки у Лінді найнахабнішим чином відбирають нового приголомшливого кавалера - і їй не залишається нічого іншого, як скористатися своїми екстраординарними навичками у пошуках винних.

Відео дня
Кадр з фільму "Красуня на драйві"/ фото "Вольга Україна"

У фільмі режисера Тані Векслер ("Без істерики!") також зіграли Стенлі Туччі (франшиза "Голодні ігри", "Диявол носить Прада", "Перший месник"), Джай Кортні ("Загін самогубців", "Термінатор: Генезис", франшиза "Дивергент"), Боббі Каннавале ("Шпигунка", франшиза "Людина-мураха і Оса", "Ірландець"), Лаверн Кокс ("Перспективна дівчина", "Ангели Чарлі", "Помаранчевий - хіт сезону") і лауреатка премії "Оскар" Сьюзан Сарандон ("Голод", "Хмарний атлас", "Тельма і Луїза").

Кадр з фільму "Красуня на драйві "/ фото "Вольга Україна"

Вас також можуть зацікавити такі матеріали