Гурт Go-A, що представляє Україну на Євробаченні 2021, спільно з Dj NANA презентували ремікс на пісню "Шум".

Прем’єра відбулась на офіційних сторінках конкурсантів у мережі.

У новій версії пісня набула мінімалізму та якісного біта, пишуть артисти.

Читайте такожОприлюднено перші кадри приквелу "Гри престолів"Dj NANA пояснила, що їй подобається обраний гуртом етно-електро-фолк, тому з’явилось бажання зробили щось разом.

«Завжди цікаво спостерігати за тим,  якою бачать нашу творчість. У Нани цікаве та незвичайне прочитання. Сподіваємося, що ми дочекаємося моменту, коли нам дозволять нарешті зібратись на танцполах. Мені здається, саме там наш  ремікс максимально зможе розкрити свій потенціал», – коментує гурт Go-A.

Dj NANA додала, що у колаборації з групою вважала своїм головним завданням додати нового звучання треку, але при цьому зберегти його самобутність.

«У роботі над треком для мене було важливо додати свій концепт, характер і звучання, зберігши стилістику гурта. Музика Go-A відображає нашу культуру і несе її у світ. Я була дуже рада доторкнутися до творчості такого цікавого, самобутнього колективу та їх композиції «Шум», – зауважила артистка.

Євробачення 2021: що відомо

  • Конкурс відбудеться в Роттердамі в травні.
  • Півфінали пройдуть 18 і 20 травня, а фінал – 22 травня.
  • Результати жеребкування півфіналів скасованого конкурсу залишаються в силі.
  • Для участі в шоу всі переможці відборів повинні представити нові пісні. Від України на конкурс поїде гурт Go_A з піснею "Шум".
  • Півфінали та фінал Євробачення-2021 в Україні можна буде переглянути на двох телеканалах – СТБ і UΛ:Перший.