Тарапата познайомив Огнєвіч з мамою / фото instagram.com/tarmaks

Учасник шоу "Холостячка-2" і його ймовірний переможець Макс Тарапата розповів, як знайомив Злату Огнєвіч з рідними в 10 випуску проекту.

Як він написав на своїй сторінці в Instagram, деяких глядачів здивувала активність його родини на зустрічі.

Читайте такожЙмовірний переможець "Холостячки" зі Златою Огнєвіч "спалився" в мережі (відео)"Сім'я - це не просто про жити під одним дахом і разом вечеряти, це про щирий інтерес і зацікавленість в житті один одного", - наголосив Максим.

Відео дня

За словами чоловіка, за тим, як активно його сім'я проявила інтерес до Злати, він зрозумів, що вони з великою повагою поставилися до неї.

"Але я вам більше скажу - в якийсь момент, після всіх гострих питань, вони були так нею зачаровані, що були сумніви, а чи вважають мене гідним її", - написав Тарапата.

Він додав, що це був чудовий вечір у колі сім'ї, який допоміг йому зблизитися зі Златою.

Зазначимо, що в мережі давно "гуляє" інформація про те, що у фіналі проекту "Холостячка" вибір Злати Огнєвіч упав саме на Макса Тарапату.

Нагадаємо, в 10 випуску шоу "Холостячка" Огнєвіч познайомилася з великою родиною Макса Тарапати. Дядько чоловіка влаштував дівчині справжню перевірку на хазяйновитість і чесність, запідозривши її в піарі. "Я закохався, я хочу бути з нею, я це бачу, відчуваю", - сказав Максим. Пізніше у них було побачення на пляжі, все закінчилося пристрасним поцілунком.

Вас також можуть зацікавити новини: