Попри критику, пісня Спірс вже зібрала чимало прослуховувань / фото REUTERS

Відома співачка Брітні Спірс, яка вже декілька разів говорила, що назавжди йде зі сцени, випустила нову пісню. Вона представила трек, записаний разом з репером will.i.am.

Кліп до нової пісні, яка отримала назву MIND YOUR BUSINESS, ще не знято. Чи буде співачка створювати відео для треку - поки що залишається загадкою. Останнім часом вона не знімається у кліпах і не виступає.

Зухвала пісня, в якій Спірс співає: "Не лізь не у свою справу, с*чко", приголомшила фанів. Одні дуже радіють тому, що співачка знову займається творчістю. Інші ж вважають, що Спірс переборщила з "автотюном" і здається, ніби це співає зовсім не вона. Коментатори пишуть:

  • "Буду слухати на повторі, поки не настане кінець світу! Так затягує!"
  • "Не чую Брітні, це не вона!"
  • "Чим більше я її чую, тим більше вона мені подобається. Однозначно клубний хіт!"
  • "Це точно підірве ТікТок. Королева знає, що робить"
  • "Не розумію, чому всі думають, що після тих жахів в її житті вона буде щиро веселитися і записувати танцювальні пісні".

Попри критику, пісня Спірс вже "підриває" мережу. За кілька годин трек зібрав понад 200 тисяч переглядів. Крім цього, фрагменти пісні вже з'являються в TikTok.

Нова пісня Брітні Спірс

Нагадаємо, до цього Спірс випускала пісню майже рік назал. Вона записала трек разом з Елтоном Джоном. Хіт Hold Me Closer сподобався фанам. Для пісні навіть зняли кліп, однак сама Спірс в ньому не з'явилася.

Вас також можуть зацікавити новини: