Соловій та Жадан зіграли закохану пару / скріншот

16 грудня Христина Соловій запрем'єрила пісню "Юність" та кліп до неї, в якому разом з артисткою знявся письменник та музикант Сергій Жадан. Їхні палкі поцілунки розбурхали мережу.

Нова відеоробота опублікована на YouTube-каналі співачки, у ній Соловій та Жадан грають історію кохання. Христина вважає, що  Сергій найкраще втілив образ головного героя, бо у його поезії так само присутня "вічна юність".

"Вийшла чуттєва історія стосунків чоловіка й жінки - стосунків, що долають час і запалюють повітря. Доволі природньо вийшло, як на мене. Христина виразна й переконлива. І в кадрі й поза ним. Їй хочеться підспівувати. Тому, думаю, ми ще всіх здивуємо", - описав свої враження від спільної роботи письменник.

Христина Соловій каже, що їхня пісня також про Україну сьогодні. Про українську культуру, яку любиш і живеш нею не тому, що патріотизм чи так навчили, а тому, що вона сильна і зваблива водночас.

Над звучанням пісні працював український саунд-продюсер Павло Литвиненко, обкладинка синглу - робота Дмитра Грушківського, візажиста співачки.

Соловій та Жадан пристрасно цілуються у кліпі / скріншот

Мережа "палає" через новий кліп Христини Соловій

Шанувальники творчості Соловій у захваті й від самої пісні, і від кліпу. Вони вважають, що поява Жадана в цій відеороботі поцілила в самісіньке їхнє серце:

  • "Кліп чудово доповнює пісню! Адже юність буває шалена, як їзда на мотоциклі. Ніжна, як вечірні промені сонця. Багатогранна, як люди, які тебе оточують. Самотня, як заднє сидіння таксі..."
  • "Це номер 1, без сумніву!"
  • "Це шо, Жадан?))) Христино, ви така вродлива"
  • "Ідеальна робота! Ідеальна у всьому Любов з перших нот і з першого погляду на відеороботу!"
  • "Дуже чуйна, ніжна пісня, сподобалася при першому прослуховуванні"
  • "Жадан в ролі коханця - це мрія багатьох українських дівчат"
  • "Ого! Жадан цілується!"
  • "Картинки для еротичних снів"
  • "Мелодійно та ніжно".
Мережа "палає" від поцілунків співачки й письменника / скріншот

Христина Соловій - творчість та особисте життя

Христина Соловій брала участь у "Голосі країни", після чого почала співпрацювати зі Святославом Вакарчуком. Всеукраїнську популярність здобула завдяки авторському хіту "Тримай".

У 2015 році випустила альбом народних лемківських пісень "Жива Вода". У 2018-му презентувала дебютний авторський альбом "Любий друг".

Соловій потрапляла до рейтингу топ-100 найвпливовіших людей України (2017) та топ-100 найвпливовіших жінок України (2018) від журналу "Фокус". Артистка працює над альбомом Rosa Ventorum. 

Христина ретельно приховує особисте життя, вона не афішує стосунків. Тож хто її обранець - таємниця за сімома замками.

Сергій Жадан - особисте життя

Жадан одружений з Іриною Куніциною, яка працює в команді зіркового чоловіка. Вони одружені з 2009 року, це - другий шлюб письменника. Першою дружиною знаменитості була режисерка харківського театру Світлана Олешко. У Сергія двоє дітей - син та донька.

Вас також можуть зацікавити новини: