Нові пісні від українських артистів вас вразять / скриншоти

Музичні тренди швидкоплинні, проте не сумуйте, якщо пропускаєте усі новинки. Пропонуємо вам 5 треків від українських зірок, які вийшли протягом останніх днів, але вже встигли стати хітами.

KINDRAT - "Рідна моя"

Артист випустив другу пісню, цього разу він заспівав про батьківщину. Потужний трек вразив мережу та вже зібрав чимало схвальних відгуків. Про ціну свободи та майбутнє, заради якого ми боремося - слова пісні торкаються серця.

"Для мене ці слова про те, що наша земля - це наше місце сили, і як вона нас береже, так і ми маємо її боронити від ворога. Бо кожен з нас знає ціну свободи і не на словах знає, як то любити батьківщину. Кожен воює за своє рідне, за сім'ю, за свій спосіб життя і за цінності які століттями формувалися на цій землі. Ми кожен день платимо велику ціну за наше майбутнє, за майбутнє наших сімей, дітей, друзів, близьких. Підтримуйте всі сили оборони України без виключення, бо тільки так ми реально наближаємо перемогу. Слава Україні!", - розповів про новий трек KINDRAT.

Monokate, Go_A - Vorozhyla

Ця пісня стала лейтмотивом до нового фільму "Довбуш". Солістка гурту Go_A вразила містичним образом та незвичайною мелодією. А ті, хто вже побачив "Довбуша", зазначили у коментарях, що потужна пісня не тільки вдало пасує до кінокартини, а й відображає силу українців.

"Довбуш" розповідає історію Карпатського лицаря Олекси Довбуша, який понад три сторіччя тому боровся за свободу, право жити на своїй землі, людей та любов. Це історія про легенду, що надихає покоління тих, хто бореться за свободу рідної землі. Про силу і любов, про зраду і кривду. Про те, як він жив, і як обдурив смерть", - описали новий фільм та ідею пісні музиканти.

STASYA - "Не ходи в ліс" 

Молода співачка, якій вже пророкують небувалий успіх, випустила новий трек, який присвятила містичній темі. Сучасний звук у поєднанні з етнічними мотивами й глибокий сенс пісні - фани у захваті від треку.

"Не ходи в ліс" - це музичний твір, що з перших нот занурює слухача в атмосферу таємниці та роздумів, нагадуючи про важливість вміння слухати свою совість та обдумувати дії перед їх здійсненням", - йдеться в описі до кліпу на нову пісню від STASYA.

Tina Karol & Diane Warren - One Nation Under Love (Одне серцебиття)

Співачка презентувала трек, текст якого написала американська композитор Дайан Уоррен. У пісні Кароль розповіла про мужність та біль, який доводиться переживати українцям.

"Створювати соціальну пісню як опору і як щит - моє сердечне покликання. Це більше, ніж трек - це місія. Вдячна долі, що ми зустрілися з Дайан. Я ніколи не перестану і не втомлюся бути переконливою, бути талановитою заради боротьби, яка очищає нас від минулого і захищає нашу свободу", - розповіла про нову пісню Кароль.

FIЇNKA - "Дощ паде"

Співачка, яка брала участь у Нацвідборі на Євробачення минулого року, випустила пісню, у якій розповіла, що нині українцям не потрібно змагатися у тому, хто найбільше постраждав внаслідок повномасштабної війни, яку проти нас розв'язала РФ. Артистка підняла гостру тему.

"Мені дуже прикро, що ми перейшли в стадію, коли люди "міряються горем". Цією піснею я хочу нагадати, що війна направду зачепила кожного", - пояснила FIЇNKA.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що пісню Тіни Кароль "Ноченька" переклали українською.

Вас також можуть зацікавити новини: