Представниці України на "Євробаченні-2024" презентували новий кліп / фото інстаграм Аlyona Аlyona

Співачки Jerry Heil та Аlyona Аlyona, які представили Україну на "Євробаченні-2024", презентували нову спільну відеороботу на пісню "Подоляночка (GET UP)".

До речі, саме ця композиція, за словами артисток, могла бути конкурсною, але тоді вони віддали перевагу пісні "Teresa & Maria".

Авторами треку "Подоляночка" стали самі співачки, які прагнуть показати важливість єднання всіх жінок. Тому у кліп вони запросили чимало українок, які разом танцюють в білих вишиванках. 

"Всі ми знаємо "Подоляночку" з дитсадочка! "Ой устань, подоляночко!" в нашій інтерпретації - звернення до кожної дівчинки та жінки, яка, можливо відчуває зневірення. Ми продовжуємо говорити про важливість єднання жіноцтва і виступаємо проти мізогінії: зовнішньої та внутрішньої! Війна і, попри це, соціальний тиск кладуть відбиток на моральний стан кожної з нас. Кожна образа чи втрата має свою вагу і в якийсь момент ця ноша стає заважкою. Якщо ти не зламаєшся, то станеш в цей момент собою. Але ми є одна у одної, щоб не зламатися", - зазначено в описі кліпу. 

А сама реперка Аlyona Аlyona написала про нову пісню так:

"Як би не було важко, як би не ставились до жінки, як би її не закидували камінням, але вона має силу! Іноді вона саме цього не розуміє, але вона така є одна, вона особистість. Вона створена своїми батьками і Богами, таку їй варто приймати саму себе. Я напевно ніколи не зупинюсь писати про жінок і для жінок, бо жінки прекрасні. Кожна прекрасна".

Реакція слухачів

Українці одразу почали активно коментувати відеороботу "Подоляночка" та писати свої захоплення від почутого та побаченого. 

  • "Ви гордість України"
  • "Коли чуєш таку пісню, починаєш вірити в існування душі. Бо з душею трапляється щось таке, чого не вимовити словами"
  • "Пісня дуже крута, в мене мурахи кожен раз"
  • "Наші богині знову створили шедевр. Просто неймовірні"
  • "Це дивовижно. Я зараз заплачу, як це прекрасно"
  • "Кожен трек прямо в серденько".

Нагадаємо, раніше Alyona Alyona та Jerry Heil здивували виконанням пісні переможців "Євробачення-2024".

Вас також можуть зацікавити новини: