Хлопець постійно нагадував зрадниці, що вона винна йому гроші / фото ua.depositphotos.com

На Reddit з'явилася історія від хлопця, який хитро помстився своїй дівчині. Вона зрадила йому з іншим, а потім відмовлялася повернути борг у розмірі 800 доларів (майже 30 тисяч гривень).

Ситуацію затьмарювало те, що після розставання хлопець і дівчина продовжували жити разом. Вони орендували квартиру і не могли роз'їхатися одразу. Дівчина приводила додому свого нового обранця, при цьому вона ділила рахунки за інтернет, кабельне ТБ і "комуналку" зі своїм колишнім.

Хлопець постійно нагадував зрадниці, що вона винна йому гроші. Однак вона не поспішала повертати борги, а тоді він запропонував їй компроміс. Так як рахунки на Інтернет і телебачення були оформлені на дівчину, її колишній сказав, що не буде платити половину, адже вона може віднімати цю суму зі свого ж боргу. Однак така ідея екс-обраниці юнака не сподобалася.

Відео дня

І тоді він придумав план помсти. Хлопець знав пароль від облікового запису дівчини, а тому почав скуповувати всі підписки на канали, адже знав, що платити доведеться не йому. 

"Я купував кожен канал окремо, купував і брав напрокат фільми, навіть почав платити за кіно для дорослих з оплатою за перегляд, тому що думав, що це весело. Відстежував все, що я купив, і збільшував рахунок майже до тієї суми, яку вона мені винна", - зізнався автор Історії.

Дівчина отримала рахунок лише тоді, коли її колишній вже з'їхав до своїх батьків. Вона була дуже зла і вирушила до нього додому. Двері відчинив батько хлопця.

"Мій тато відповів: "Використовуй гроші, які ти повинна, щоб заплатити за нього". І закрив перед нею двері. Я все це слухав, але не виходив. Довелося їй платити чи ні, я ніколи не дізнаюся", - зазначив хлопець.

Реакція мережі

Користувачі відреагували на визнання юнака неоднозначно. Одні відзначили, що їм сподобалася підтримка батька хлопця. Інші ж вважають, що така помста може бути незаконною. Коментатори пишуть:

  • "Це може розглядатися як шахрайство, оскільки, схоже, вона не погодилася на цей план"
  • "Мені подобається, як твій батько прикривав тебе"
  • "Це дивно, але смішно".

Нагадаємо, раніше на Reddit з'явилася історія про те, що чоловік і дружина розлучаються через будильник через три місяці після весілля.

Вас також можуть зацікавити новини: