Деякі історії дійсно дуже дивні / фото ua.depositphotos.com

Користувачі Reddit поділилися історіями про найсмішніші та найдивніші побачення, на яких вони бували. Виявилося, деякі люди вміють дивувати.

Побачення з хлопцем і його мамою

Дівчина розповіла, що вирушила на своє перше побачення у шкільні роки. Хлопець прийшов на зустріч разом зі своєю мамою. Мало того, що доросла жінка вирушила на побачення двох підлітків, так вона ще й говорила іншою мовою.

"Після вечері він не залишив чайові офіціанту. А у мене він запитав, чи не можу я піти до себе додому пішки. Я стояла і не могла повірити своїм вухам. Потім він знизав плечима і пішов. Я залишила офіціанту чайові і пішла додому. Минуло 14 років. Досі не розумію, що це було", - розповіла дівчина.

Відео дня

Побачення наосліп закінчилося втечею

Одного разу жінка вирушила на побачення, яке для неї влаштував друг. Він знайшов їй хлопця, але той був максимально дивним. 

"Він запізнився на 20 хвилин. Оглянув мене з ніг до голови і заявив, що я занадто товста (але я такою не була). Мені варто було піти одразу, але чомусь я залишилася. Ми сіли у кафе і він розкритикував те, що я замовила. Він встав, щоб сходити в туалет, і більше не повернувся. А мені довелося оплачувати рахунок", - поділилася історією жінка.

Дівчина з хом'яком в бюстгальтері

Користувач розповів, що колись відправився на парне побачення. Він і його друг знайшли собі дівчат і запросили їх на вечерю. Однак одна з них вирушила на побачення разом зі своїм вихованцем.

"Моя панянка принесла з собою хом'ячка у ліфчику. Він продовжував визирати під час нашої вечері, і вона годувала його. Це було дивно", - згадав коментатор.

Побачення у п'яному угарі

Чоловік розповів, що колись він покликав на побачення дуже красиву жінку. Вона прийшла в неймовірному вбранні і дивному капелюсі. Потім жінка почала танцювати, а потім зізналася, що випила перед побаченням пляшку вина. При цьому вона замовила собі ще кілька чарок алкоголю.

"Коли я віз її додому, вона спробувала вистрибнути з моєї машини, просила мене з'їхати з моста, а потім кричала образи на расовому грунті на адресу якихось чоловіків на парковці. Потім вона впала і вдарилася обличчям у коридорі свого будинку, а після цього підпалила килим. Наступного ранку я отримав повідомлення з питанням, чи не заразив я її герпесом минулої ночі, тому що у неї щось було на обличчі", - розповів чоловік і зазначив, що більше не хотів би опинитися на такому дивному побаченні.

Нагадаємо, раніше чоловіки розповіли, як завоювати їхнє серце на першому побаченні.

Вас також можуть зацікавити новини: