Вони цінують, коли їх хочуть слухати / фото ua.depositphotos.com

Багатьох жінок цікавить, як сподобатися чоловіку на першому побаченні. Найчастіше вони намагаються гарно вдягатися, мати ефектний вигляд і здаватися "неприступною фортецею". Однак чоловіків "чіпляє" зовсім інше.

На Reddit у користувачів запитали, що ж насправді є "зеленим світлом" для чоловіка. Виявилося, багато жінок навіть не здогадуються про те, як можна легко зачарувати обранця.

Так, найбільше відповідей зачіпали тему спілкування. Ніхто з чоловіків не написав, що жінка повинна вражати своїм зовнішнім виглядом. Насправді чоловікам потрібні щирі розмови. Вони цінують, коли хочуть слухати.

Відео дня

Говорячи про те, як чоловіки розуміють на першому побаченні, що їм подобається жінка, вони відзначили:

  • "Коли вона щиро слухає і щиро говорить"
  • "Озираючись назад, найбільшим "зеленим світлом" у жінці, на  якою я одружився, повинно було бути те, що вона доклала стільки зусиль, щоб побачити мене, скільки я зробив, щоб побачити її. Вона першою написала мені, запропонувала час для побачень і придумувала ідеї для зустрічей так само часто, як і я. я не думаю, що зрозумів це тоді, але я розумію це зараз"
  • "Уважно слухає і задає питання. Я не хочу постійно говорити про себе, але це не співбесіда на роботу, де я роботодавець. Задавайте питання про мене!. Також гарні манери мають велике значення"
  • "Якщо ви платите за їжу (або що завгодно), вона каже "дякую" і щиро вдячна. Жахлива, жахлива кількість жінок навіть не скаже "дякую", коли ви платите за речі на побаченні".

Як помітно з коментарів, підкорити серце чоловіка не так і складно. Будьте щирою, не бійтеся задавати питання і жартувати. Багато також відзначили, що якщо на першому побаченні жінка не відволікається на листування в телефоні, це змінює до неї ставлення. Коли чоловік розуміє, що він цікавий як співрозмовник, його це дуже тішить.

Нагадаємо, раніше УНІАН розповідав про невдале перше побачення, яке закінчилося для дівчини дуже погано. Вона повечеряла з хлопцем і провела з ним ніч, а незабаром її почали шантажувати.

Вас також можуть зацікавити новини: