У чоловіка може не з'явитись бажання одружитися / ua.depositphotos.com

Якщо ви довго чекаєте на освідчення, а його все немає, можливо, чоловік просто не готовий до весілля. Далі ви дізнаєтесь, які ознаки можуть допомогти вам зрозуміти справжні наміри партнера.

1. Уникає розмов про шлюб

Чоловік, який незацікавлений у шлюбі, може намагатися уникати серйозних розмов на цю тему. Він може постійно змінювати тему чи віджартовуватися. 

Відео дня

2. Відсутність обговорення спільного майбутнього

Якщо ваш партнер не виявляє цікавості до обговорення спільних планів на майбутнє, наприклад, наявність спільного житла та дітей, це може бути ознакою його нецікавості до довготривалих стосунків.

3. Незручність при обговоренні шлюбу

 Чоловік, який не бажає одружуватися, може проявляти нервозність або навіть роздратування при обговоренні цієї теми.

4. Відсутність участі у сімейних заходах

Якщо він не бере участі у родинних подіях та зустрічах, це може говорити про його відсутність прагнення розпочати сімейні стосунки з вами.

5. Опір фінансовим зобов'язанням

Чоловік, який не готовий до шлюбу, може уникати обговорення спільних фінансових питань та зобов'язань.

6.Постійні суперечки та сварки

Там, де легко можна було б піти на компроміс, він скривджено викочує вперед губу та ображається. Це теж ознака того, що він не цінує ваші стосунки. 

7. Любить у чомусь звинуватити

Якщо він постійно чіпляється до дрібниць і робить вас винною у всіх негараздах - він не зацікавлений у довготривалості ваших стосунків. 

8. Ви часто опиняєтесь для нього на другому місці

Якщо він постійно віддає перевагу зустрічам із друзями або, наприклад, своїм хобі, а не вам. Можливо, він не зовсім герой вашого роману і не бажає їм бути у майбутньому. 

Вас також можуть зацікавити новини: