Юні дівчата часто влаштовують "драми" на порожньому місці / фото ua.depositphotos.com

На Reddit з'явилося незвичне запитання від жінки. Вона зрозуміла, що з нею хочуть знайомитися виключно ті чоловіки, які молодші за неї. Жінка була здивована, адже не знала, що тепер усіх приваблюють "мілфи" - обраниці постарше.

Однак в мережі швидко пояснили, чому хлопці все частіше не хочуть зустрічатися з ровесницями. Вони заводять стосунки з дорослими жінками, тому що бачать у такому романі чимало плюсів.

Так, коментатори відзначають, що дорослі жінки ніколи не будуть відволікатися на дрібниці. Вони, як пишуть коментатори, завжди зосереджені на відносинах і точно знають, чого хочуть від спілкування з тією чи іншою людиною.

Відео дня

"Вони досвідчені, знають, чого хочуть, і у них є закуски", "Її телефон не прилип до руки. Він у неї в сумочці або кишені, де йому і місце", - відзначили коментатори.

Крім цього, хлопці обирають романи з жінками старшого віку, якщо втомилися від постійних сварок з ровесницями. Юні дівчата часто влаштовують "драми" на порожньому місці. А дорослі жінки більш серйозні.

"Мілфа не створює драму. У неї більше досвіду. А з молодими жінками просто важче взаємодіяти", - зазначили в мережі.

Також коментатори відзначили, що багато хлопців шукають "мілфу", тому що просто не хочуть заводити дітей. Доросла жінка або вже стала матір'ю, або чітко вирішила, що це не для неї.

"Можливо, це пов'язано з тим, що менше людей хочуть мати дітей, тому вік жінки більше не має значення", - вказали коментатори.

Ну а найголовнішим плюсом у відносинах з "мілфою" користувачі назвали те, що вона не ошелешить обранця списком дивних запитів. І якщо хлопці бояться "нарватися" на корисливу обраницю, то вони все частіше шукають ту, яка вже відбулася в житті.

"Тому що вони не вимагають, щоб ви були високим і мали BMW. Іноді вони самі їздять на BMW!" - заявили в мережі.

Нагадаємо, раніше в мережі назвали неочевидні плюси і мінуси сексу на одну ніч.

Вас також можуть зацікавити новини: